Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τι είπαν οι Λεκλέρ και Σάινθ μετά την μεταξύ τους μάχη


 

Οι δύο οδηγοί της Ferrari προσέφεραν στους τιφόζι, καθώς και σε όλα τα μέλη της Scuderia, ένα ανατριχιαστικό και συνάμα συγκλονιστικό θέαμα με τη μεταξύ τους μονομαχία στους πέντε τελευταίους γύρους του Ιταλικού Grand Prix.

O Κάρλος Σάινθ είχε ήδη δείξει τις δυνατότητές του από τους πρώτους κιόλας γύρους, με τη γενναία άμυνά του απέναντι στον δις παγκόσμιο πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν.

Με τον Σέρχιο Πέρεζ να προσπερνάει επίσης τη Ferrari του Ισπανού, οι τελευταίοι γύροι βρήκαν τους δύο οδηγούς της Scuderia αντιμέτωπους, διεκδικώντας την 3η θέση, με τον Λεκλέρ να προσπαθεί για μία θέση στο βάθρο. Ωστόσο, ο Σάινθ επικράτησε στην “κόντρα” του με τον Λεκλέρ κατακτώντας την 3η θέση του βάθρου.

Πάρα την έντονη μάχη που είχαν στην πίστα μεταξύ τους οι δύο οδηγοί, φάνηκε να απολαμβάνουν τον αγώνα με τον Κάρλος Σαίνθ να δηλώνει πως, «Ήταν δύσκολο. Ήταν σκληροί, σκληροί αγώνες. Ήταν πάντα πολύ ωραίο να αγωνιζόμαστε με τον Charles όποτε είχαμε την ευκαιρία. Ένας σπουδαίος δρομέας, όπως ο Max και ο Checo. Διασκεδάσαμε εκεί έξω σήμερα και ελπίζω να σας άρεσε».

Παρομοίως, όταν ο Λεκλέρ ερωτήθηκε για τη μεταξύ τους μονομαχία δήλωσε πως, «Για να είμαι ειλικρινής, νιώθω καλά. Εντάξει, μου έλειψε το βάθρο, αλλά ο Carlos είναι σε αυτό ούτως ή άλλως, οπότε μια Ferrari είναι εκεί. Θα ήμουν απογοητευμένος αν ήταν ένας βαρετός αγώνας και απλώς τερμάτιζα τέταρτος όπως έγινε τώρα, αλλά τελικά ήταν πραγματικά διασκεδαστικό. Το χάρηκα πολύ. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί άνθρωποι δεν απόλαυσαν αυτόν τον αγώνα. Τα παιδιά στο pit wall ίσως έπαθαν ένα ή δύο εμφράγματα, οι τιφόζι ίσως επίσης, αλλά για μένα, αυτή είναι η Formula 1, αυτό θα έπρεπε να είναι συνέχεια».//ΦΚ.



Source link