Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χέντερσον: «Δεν ένιωσα ότι η Λίβερπουλ ήθελε να μείνω»


 

Ο 33χρονος Άγγλος παραχώρησε συνέντευξη στην “Athletic” και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, σχολίασε τη μεταγραφή του στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ετιφάκ, ενώ μίλησε και για τα ψευδή δημοσιεύματα που μεταδίδονται στα μέσα της Αγγλίας όσον αφορά τον μισθό του.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποχώρησε από την Λίβερπουλ μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, με αρκετούς τίτλους και διακρίσεις. Επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, κλήθηκε να απαντήσει για τους λόγους που τον ανάγκασαν να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία, τονίζοντας ότι δεν είναι οικονομικοί αλλά ποδοσφαιρικοί. Ο “Χέντο” δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ένας επιπλέον λόγος που τον οδήγησε να φύγει από το Λίβερπουλ ήταν και η στάση του συλλόγου, μιας και σύμφωνα με τον ίδιο δεν του έδειξαν ότι τον χρειάζονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Όσον αφορά την απόφασή του να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία: «Πιστεύω ότι θα δεχόμουν κριτική ό,τι και αν αποφάσιζα. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση η οποία θα ήταν η καλύτερη για εμένα και την οικογένειά μου. Οπότε, πήγα κάπου για να δοκιμάσω κάτι καινούριο, να βελτιώσω το άθλημα που λατρεύω σε μια άλλη χώρα. Αυτό είναι που με ενθουσιάζει, να κάνω γνωστό το άθλημα σε όλο τον κόσμο. Αυτός ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που ήρθα στη Σαουδική Αραβία».

Για την αποχώρησή του από τον Αγγλικό σύλλογο: «Αν κάποιος από τη Λίβερπουλ μου έλεγε θέλουμε να μείνεις, τώρα δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση. Έπρεπε να σκεφτώ το υπόλοιπο τη καριέρας μου. Δεν λέω ότι με ανάγκασαν να αποχωρήσω ή ότι ήθελαν να φύγω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα ότι ήθελαν να μείνω».

Για το πώς αποφάσισε να πάει στην Αλ Ετιφάκ: «Η απόφαση να μετακομίσω στη Σαουδική Αραβία είχε να κάνει με το ποδόσφαιρο και όχι με τα λεφτά. Ο μισθός που λένε ότι έχω στην Αλ Ετιφάκ δεν είναι αυτός που μεταδίδεται στα Μέσα. Επιπλέον, τις τελευταίες μέρες έχω διαπιστώσει ότι τα πράγματα εδώ δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν στην Αγγλία». //ΜΛ.



Source link