Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μπογκντάνοβιτς: «Μας έδωσαν απίστευτη ώθηση τα λόγια του Σίμανιτς»


 

Σε δηλώσεις προχώρησε ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Εθνικής Σερβίας, λίγο μετά την άνετη επικράτηση με 87-68 σε βάρος των Λιθουανών. Ο 31χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 21 πόντους, τονίζοντας ότι πήρε ενέργεια από τον τραυματία Μπόρισα Σίμανιτς.

Η Σερβία με οδηγό τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς βρίσκεται στην ζώνη των μεταλλίων και περιμένει μία εκ των Καναδά-Σλοβενία, οι οποίες αναμετρώνται αύριο (05/09).

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν μετά τη νίκη-πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου, ο 31χρονος σταρ σχολίασε αρχικά το άγχος που υπήρχε στις τάξεις των Σέρβων μία μέρα πριν τον αγώνα, το οποίο έφυγε μετά από τα λόγια του άτυχου Μπόρισα Σίμανιτς. Ο 25χρονος φόργουορντ έμεινε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου έπειτα από μία αγκωνιά του Όμοτ, στο ματς με το Νότιο Σουδάν και στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι έχασε το ένα νεφρό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας απλά κάτι που έγινε σήμερα το πρωί. Ο συμπαίκτης μας, ο οποίος είναι ακόμα μαζί μας, ο Μπόρισα Σίμανιτς, μας έδωσε απίστευτη ενέργεια. Ήμασταν νευρικοί χθες για τη μετακίνησή μας σε άλλο ξενοδοχείο. Ήμουν ιδιαίτερα αγχωμένος. Κάπως, στη νεαρή μου ηλικία, πάντα έχανα από τη Λιθουανία. Αλλά είδα το μήνυμα του Μπορίσα μετά τη συνάντηση της ομάδας. Ήταν σαν να μας λέει “Παιδιά, εγώ Είμαι καλά, μην ανησυχείτε, θα κερδίσουμε απόψε.” Να σκέφτεται εμάς, μετά από όλα όσα του συνέβησαν… Μας ένωσε! Είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Αυτή η νίκη είναι και γι’ αυτόν».

Όσον αφορά την εμφάνιση του: «Παίζω με ένστικτο. Μερικές φορές, σουτάρω σαν τρελός. Αλλά εγώ έτσι είμαι. Πάντα προσπαθώ να αποδεικνύω πράγματα και να βελτιώνομαι. Μου αρέσει το πώς έπαιξα απόψε, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα μπορούσα να είχα παίξει καλύτερα. Νομίζω ότι σπατάλησα μερικά σουτ στο ανοιχτό παιχνίδι. Συνήθως δεν τα χάνω αυτά».//ΜΛ.



Source link