Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φυλακή και επιπλέον ποινές στον οπαδό που έσπρωξε τον Χάου


 

“Βαρύς” θα είναι ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στον Ντέιβιντ Ντέρμπισαϊρ ο οποίος έσπρωξε τον προπονητή της Νιούκαστλ τον περασμένο Μάιο, στην αναμέτρηση με τη Λιντς. 

Ένα… αλλόκοτο συμβάν έλαβε χώρα στο “Έλαντ Ρόουντ” στις 13 Μαΐου, την περασμένη σεζόν στην Premier League. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης Λιντς – Νιούκαστλ, ένας οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλλε στο γήπεδο και επιτέθηκε στον Άγγλο κόουτς.

Η περίπτωση του νευρικού οπαδού δεν πέρασε φυσικά στα… ψιλά από την βρετανική δικαιοσύνη η οποία την Παρασκευή (8/9) πήρε την τελική της απόφαση. Βάσει αυτής, ο 35χρονος κατηγορούμενος καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 12 εβδομάδων και εξαετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Η δε Λιντς, απαγόρευσε δια παντός την είσοδο του συγκεκριμένου στο γήπεδό της.

Ο Έντι Χάου, στη συνέντευξή του μετά την αναμέτρηση τότε, είχε δηλώσει:

«Ήταν μια πραγματική έκπληξη. Είχα συγκεντρωθεί στο παιχνίδι. Ήταν το τελευταίο πράγμα που πιστεύεις ότι θα μπορούσε να συμβεί. Δεν μπορώ να επαναλάβω αυτό που είπε, αλλά σε κάνει να σκέφτεσαι «τι θα γινόταν αν;». Ήταν προσωπικό για μένα. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν με έσπρωξε ή όχι, ήταν τόσο περίεργο που συνέβη. Στιγμές σαν κι αυτές σε κάνουν να σκεφτείς» τόνισε τότε ο τεχνικός της Νιούκαστλ.//ΓΑ





Source link