Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ζανέτι: «Φαβορί για το Champions League η Σίτι»


 

Ο θρύλος της Ίντερ ήταν δεν εξέπληξε κανέναν για την ομάδα που πιστεύει ότι θα φτάσει στην κατάκτηση του Champions League, αλλά δεν θέλει να είναι απόλυτος με την επιλογή του, αφήνοντας  ένα ενδεχόμενο  για ακόμα περισσότερες υποψήφιες.

Ο Χαβιέρ Ζανέτι σε δηλώσεις του έδειξε πως πιστεύει πολύ στην ομάδα που έγινε γνωστός, καθώς με την ανανέωση του Ιντζάγκι στον πάγκο της Ίντερ, αυτό δείχνει την σταθερότητα που επικρατεί στον σύλλογο του Μιλάνου. Πιστεύει πως η Μαντσεστερ Σίτι θα φτάσει στην κατάκτηση του Champions League, αλλά υπάρχουν και οι Ισπανικές ομάδες στον δρόμο της.

Οι δηλώσεις του Χαβιέρ Ζανέτι:

«Η επέκταση του συμβολαίου του Ιντζάγκι δείχνει σταθερότητα, επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά του Ιντζάγκι. Θα είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στον τελικό αλλά η επιθυμία μας να το πετύχουμε δεν λείπει.

Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά αλλά θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Αρχικά θα πρέπει να περάσουμε από τον όμιλο, που είναι πολύ σημαντικό. Η Σίτι έχει ολοκληρωμένο ρόστερ και ούσα η τελευταία πρωταθλήτρια, θα προσπαθήσει ξανά για το τρόπαιο.

Δεν ξεγράφω όμως τις μεγάλες ισπανικές ομάδες επειδή γνωρίζουν πολύ καλά αυτές τις διοργανώσεις και έχουν παράδοση. Ο Λαουτάρο αντιπροσωπεύει όλα αυτά που σημαίνει ένας σύλλογος όπως η Ίντερ. Είναι ένας επιθετικός που βελτιώνεται κάθε χρόνο».//ΓΡ.



Source link