Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φοξ: «Ο Βεζένκοφ βάζει 25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες»


 

Εκθείασε σε δηλώσεις του τον Βούλγαρο φόργουορντ ο σταρ των Σακραμέντο Κίνγκς, τονίζοντας πως όχι απλά θα προσαρμοστεί γρήγορα στο NBA, αλλά θα βοηθήσει και αρκετά την ομάδα.

Το εγκώμιο του Σάσα Βεζένκοφ έπλεξε ο Ντ’ Άαρον Φοξ, μιλώντας στο “Deuce & Mo: A Sacramento Kings & NBA pod“.

Ο ηγέτης των Σακραμέντο Κινγκς τόνισε πως ο 28χρονος φόργουορντ θα δέσει πολύ γρήγορα με την ομάδα και θα την βοηθήσει να επιτύχει τους στόχους της.

«Έχει πολύ γρήγορη εκτέλεση. Είναι δουλευταράς. Είναι σαν τους παίκτες που είχαμε ήδη στην ομάδα. Έξυπνους παίκτες που ξέρουν να παίζουν μπάσκετ. Προφανώς με έχει εντυπωσιάσει το σουτ του. Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Σίγουρα δεν είναι σούπερ αθλητικός, αλλά ξέρει να παίζει μπάσκετ. Αυτό θέλουμε και αυτό χρειαζόμαστε ως ομάδα. Προσθέσαμε ένα ακόμα όπλο. Θα ανοίγει περισσότερο το παρκέ. Ξέρουμε ότι αμυντικά θα πρέπει να είμαστε καλύτερη ως ομάδα. Το ξέρει κι εκείνος.

Νομίζω θα κολλήσει αμέσως με την ομάδα. Δεν μπορεί όλοι είναι απίστευτοι αμυντικοί, αλλά αν είσαι έξυπνος, η ομάδα συνολικά θα είναι καλή στην άμυνα.
Είναι τόσο έξυπνος, μιλάει τέσσερις γλώσσες. Τον είδα στη συνέντευξη Τύπου που του έκαναν ερώτηση στα ισπανικά και κατάλαβε τα πάντα φυσικά, αλλά ήθελε να απαντήσει στα αγγλικά». //ΝΚ



Source link