Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Εκνευρισμένοι στην Μπάγερν με τον Τούχελ»


 

Εκνευρισμό έχει προκαλέσει ο Γερμανός προπονητής στους ιθύνοντες του βαυαρικού συλλόγου, λόγω της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του και της ακατάπαυστης γκρίνιας του για τις μεταγραφές και το ρόστερ της ομάδας.

“Στραβά έκλεισε η μεταγραφική περίοδος για τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία δεν αντικατέστησε ποτέ τους Μπέντζαμιν Παβάρ και Ράιαν Γκράβενμπερχ, καθώς η μεταγραφή του Ζοάο Παλίνια από τη Φούλαμ “ναυάγησε”.

Ο Τόμας Τούχελ δεν παρέλειψε να… γκρινιάξει πριν την αναμέτρηση με την Γκλάντμπαχ (2-1) για την έλλειψη ενός εξαριού στο ρόστερ, μία έλλειψη που θα κληθεί να τη λύσει μόνος του, “ψαχουλεύοντας” το εσωτερικό της ομάδας. Η στάση του πρώην προπονητή της Τσέλσι, φέρεται να ενοχλεί πλέον τη διοίκηση των Βαυαρών, σύμφωνα με τη γερμανική “Bild”.

Οι ιθύνοντες θεωρούν τη συμπεριφορά του Τούχελ “αλλοπρόσαλλη” και “δυσνόητη”, διότι όλοι στο τεχνικό τμήμα πάλεψαν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του στο μεταγραφικό “παράθυρο”.

Τα ανώτερα στελέχη του συλλόγου από το Μόναχο, έχουν ερμηνεύσει τη στάση του έμπειρου κόουτς σαν μία προσπάθεια να βρει… δικαιολογίες σε περίπτωση που η σεζόν δεν κυλήσει όπως πρέπει ή δεν ολοκληρωθεί με τα απαραίτητα τρόπαια.//ΓΑ





Source link