Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τρομερός Γουεμπανιαμά, οδήγησε τους Σπερς σε μυθική ανατροπή 20 πόντων και νίκη με 115-114 επί των Σανς στο Φοίνιξ




NBA



Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά
Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά
Ⓒ 2023 DARRYL WEBB/ ASSOCIATED PRESS

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο Φοίνιξ, με τους Σανς να επιστρέφουν από το -20, αλλά και το -5 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, επικρατώντας με 115-114, με πρωταγωνιστές τους Γουεμπανιαμά και Τζόνσον. Μοιραίος ο Ντουράντ στο τέλος.

Οι Σπερς και ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά σόκαραν τους Σανς στο Φοίνιξ. Δεν είναι υπερβολή, είναι μία πραγματικότητα, με το Σαν Αντόνιο να κάνει μία μυθική ανατροπή επιστρέφοντας από το -20, αλλά και το -5 στο τελευταίο λεπτό, παίρνοντας την νίκη με 114-115! Το ακόμα πιο τρελό; Αυτό ήταν και το μοναδικό προβάδισμα των “Σπιρουνιών” στο ματς, που προήλθε έπειτα από κλέψιμο του Κέλντον Τζόνσον στον Κέβιν Ντουράντ και λέι-απ με 1.2 δευτερόλεπτα για το φινάλε!

Ο Τζόνσον με 27 πόντους ήταν και ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά να κλέβει ωστόσο την παράσταση για ακόμα μία φορά, τελειώνοντας τον αγώνα με 18 πόντους με 6/12 σουτ (2/6 τρίποντα), 4/5 βολές, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 4 κοψίματα σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Για τους Σανς – που παρατάχθηκαν για ακόμα ένα ματς χωρίς τους Ντέβιν Μπούκερ, Μπράντλι Μπιλ και έχασαν ένα δικό τους ματς στο τέλος – ο Ντουράντ είχε 26 πόντους, ο Έρικ Γκόρντον 20 πόντους και ο Γκρέισον Άλεν 19 πόντους.



Source link