Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τραβούν «χειρόφρενο» τα ταξί σήμερα – Ποιες ώρες δεν θα κυκλοφορούν

Στάση εργασίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι οδηγοί ταξί την Πέμπτη (16/11) διαμαρτυρόμενοι για το φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία για τις 22 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 09.00 έως τις 16.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας από τη Λεωφόρο Αθηνών προς το Υπουργείο Οικονομικών και στην συνέχεια προς το Υπουργείο Μεταφορών και θα κατατεθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν επίσης να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που θα κάνουν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι στις 22 Νοεμβρίου.

Όπως σημειώνει το συνδικάτο «η κυβέρνηση αγνόησε προκλητικά όλα τα επιχειρήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων και προχωρά στην υλοποίηση του σχεδίου Πισαρίδη, κλείνοντας το μάτι σε πολυεθνικές εταιρίες και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΣΑΤΑ απορρίπτει «κάθε λέξη από το φορολογικό νομοσχέδιο της ντροπής και καλεί τους ταξιτζήδες σε έναν αγώνα δίχως αύριο».



Source link