Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τρίτο σερί παιχνίδι με γκολ για τον Τζόλη στη νίκη της Φορτούνα




ΓΕΡΜΑΝΙΑ



Τρίτο σερί παιχνίδι με γκολ για τον Τζόλη στη νίκη της Φορτούνα

TWITTER

Ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε για τρίτη σερί αγωνιστική στην 2. Bundesliga και οδήγησε στην εκτός έδρας νίκη τη Φορτούνα κόντρα στη Χάνζα του Ζεμπάστιαν Βασιλειάδη.

Ο Χρήστος Τζόλης είναι ασταμάτητος στην εκκίνηση της σεζόν, αφού σκόραρε ξανά στη νίκη με 3-1 επί της Χάνζα για την 6η αγωνιστική της 2. Bundesliga.

Ο Έλληνας επιθετικός πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και αριστερά, μπήκε μέσα, απέφυγε έναν αντίπαλο και με υπέροχο δεξί πλασέ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση στο 17ο λεπτό.

Αυτό ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι που σκοράρει ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος έχει πέντε γκολ σε πέντε αγώνες με την ομάδα του Ντίσελντορφ και άλλα δύο γκολ σε δύο αγώνες με την Εθνική Ελλάδας Κ21 φέτος. Το μοναδικό παιχνίδι που δεν σκόραρε ήταν το ντεμπούτο του με τη Φορτούνα στο πρωτάθλημα, κόντρα στη Πάντερμπορν, όπου πέρασε αλλαγή και αποτελεί το μοναδικό παιχνίδι που γνώρισε την ήττα φέτος.

Ο Τζόλης έγινε αλλαγή με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Για τους γηπεδούχους, ο Ζεμπάστιαν Βασιλειάδης παρέμεινε στον πάγκο.



Source link