Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ίντερ Τούρκου 2-0: Νίκη στο τέλος πριν από τον ΠΑΟΚ




ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Ελσίνκι - Ίντερ Τούρκου 2-0: Νίκη στο τέλος πριν από τον ΠΑΟΚ

TWITTER

Η Ελσίνκι επιβλήθηκε 2-0 της Ίντερ Τούρκου και παρέμεινε επικεφαλής του πρωταθλήματος Φινλανδίας πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Η Ελσίνκι πήρε το “τρίποντο” απέναντι στην ουραγό των playoffs τίτλου στο πρωτάθλημα Φινλανδίας, Ίντερ Τούρκου, και με το 2-0 παρέμεινε πάνω από την Κουόπιο και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πριν αντιμετωπίσει στο ίδιο γήπεδο τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League την Πέμπτη.

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν αρκετά σε ένα κακό παιχνίδι με ελάχιστες επικίνδυνες στιγμές και προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 71′ και με μεγάλη δόση τύχης. Ένας αμυντικός των φιλοξενουμένων επιχείρησε να διώξει, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Χασάν Μπαντέ που είχε περάσει αλλαγή και κατέληξε στα δίχτυα.

Η Ελσίνκι έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το 56′, ύστερα από τις δύο κίτρινες κάρτες του Τόμι Γίρι σε δύο λεπτά και στο 81′ σκόραρε και ο συνήθης ύποπτος, Μπόγιαν Ραντούλοβιτς, με ριμπάουντ έπειτα από δοκάρι.

Για τους γηπεδούχους, ο Γιώργος Κανελλόπουλος βρέθηκε στο βασικό σχήμα και αντικαταστάθηκε στο 70′, λίγο πριν από το πρώτο γκολ.

  • Η σύνθεση της Ελσίνκι: Μάενμπα, Τόιβιο, Χάλμε, Ράιταλα (70′ Μπαντέ), Κουασίβι Μπενισάν, Κανελλόπουλος (70′ Πάανανεν), Λίνγκμαν, Όλιλα (82′ Χαμαλάινεν), Χόστικα (46′ Τανάκα), Ραντούλοβιτς, Ολουσάνια (79′ Χετεμάι)



Source link