Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Το κοστούμι του Μπέλιγχαμ τράβηξε όλα τα βλέμματα στην τελετή απονομής




ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ



Το κοστούμι του Μπέλιγχαμ, που τράβηξε όλα τα βλέμματα στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας
Το κοστούμι του Μπέλιγχαμ, που τράβηξε όλα τα βλέμματα στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας
PRINT SCREEN

Εξέπληξε τους πάντες, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω του ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με το κοστούμι που επέλεξε να φορέσει στη τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έκανε μία ονειρική σεζόν με την Ντόρτμουντ και ήταν εκπληκτικός και με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ του 2022, με τον 20χρονο νυν ηγέτη της Ρεάλ να μετράει ήδη 13 γκολ σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τη βασίλισσα.

Όλα αυτά δικαιολογούν και με το παραπάνω τον τίτλο που του δόθηκε από το “France Football”, αυτόν του κορυφαίου νεαρού ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Ο νεαρός Άγγλος πρόσεξε λεπτομερώς την εμφάνισή του για τη μεγάλη βραδιά της απονομής στο “Théâtre du Châtelet”, δείχνοντας το απαράμιλλο στιλ του.

Επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι Louis Vuitton, με ένα σακάκι διακοσμημένο από γυαλιστερά μαργαριταρένια κουμπιά, λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν. Αυτό όμως που τράβηξε τα βλέμματα και συζητήθηκε ήταν το παντελόνι, του οποίου το oversized στιλ δεν πέρασε απαρατήρητο.

Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή του, από τα αρνητικά σχόλια, ζητώντας την “αλλαγή ράφτη στη Ρεάλ” ως και τα θετικά, χαρακτηρίζοντάς τον “κομψό” και “αληθινό Άγγλο” κατέκλισαν τα social media.



Source link