Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Το κλαμπ μού ζήτησε αυστηρότητα’




ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ



Ο Έρικ Τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι
Ο Έρικ Τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι
2023 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Έρικ Τεν Χαν ρωτήθηκε για την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο, όπως και του Άντονι, τονίζοντας πως τού είχε ζητηθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να θέσει αυστηρούς κανόνες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως ο Τζέιντον Σάντσο θα προπονείται μόνος του από εδώ και πέρα, μετά τη δημόσια διαμάχη του με τον Έρικ Τεν Χαχ. Μάλιστα, το Athletic έγραψε πως ο Άγγλος είχε αρνηθεί να ζητήσει συγγνώμη στον προπονητή του.

Ο τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρωτήθηκε για τον Σάντσο, με τον ίδιο να αποφεύγει να απαντήσει:Όλα έχουν ειπωθεί για εκείνον. Όπως είπα, το ρόστερ μου είναι δυνατό, με καλό πνεύμα και διάθεση”.

Στη συνέχεια τόνισε πως τού ζητήθηκε από το κλαμπ αυστηρότητα: “Το νόημα είναι η αυστηρότητα. Το κλαμπ μού το ζήτησε γιατί δεν υπήρχε καλή κουλτούρα πριν από το τέλος της περασμένης σεζόν.

Έπρεπε να θέσω κάποια στάνταρντς και αυτό έκανα. Η ομάδα είναι απ’ όλα. Εάν κάποιος, είτε παίκτες, είτε από το σταφ, περάσει τα όρια του οικοδομήματος, θα πρέπει να είσαι δυνατός”.

Τέλος, υπογράμμισε πως δεν έχει ιδέα εάν θα ξαναπαίξει ο Άντονι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται υπό έρευνα μετά τις καταγγελίες γυναικών για βίαιη συμπεριφορά.



Source link