Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τι ισχύει με την περίπτωση του Φλορινέλ Κομάν


Η εκτίμηση του Λουτσέσκου στον 25χρονο μεσοεπιθετικό, Φλορινέλ Κομάν, το φιλικό του καλοκαιριού στην Ολλανδία, οι σχέσεις του τελευταίου με την Στεάουα και τον Τζίτζι Μπεκάλι , αποτελούν τα συστατικά για το σενάριο περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ.

Το σενάριο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φλορινέλ Κομάν (ύψος 1,82μ) της Στεάουα Βουκουρεστίου μάλλον άργησε να προκύψει. Από την στιγμή ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την απόκτηση δυο μεσοεπιθετικών και μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει έναν τον Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι λογικό οι συμπατριώτες του να «ψαχτούν» για τον 25χρονο Κομάν.

Και αυτό κυρίως για δυο λόγους: πρώτον γιατί ο Κομάν που θεωρείται ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς που έχει το ρουμανικό ποδόσφαιρο, είχε κάνει πράγματα και θαύματα στο καλοκαιρινό, πρώτο για τον ΠΑΟΚ, φιλικό με την Στεάουα .

Ο Κομάν είχε σκοράρει αναστατώνοντας την άμυνα του Δικεφάλου γεγονός που αυτόματα τον κατέταξε, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, στη μεταγραφική λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που οι δυο τους τα είχαν πει για λίγο μετά από εκείνο το καλοκαιρινό φιλικό.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν περνά και τις καλύτερες ημέρες του στην Στεάουα του Τζίτζι Μπεκάλι.

Μάλιστα πρόσφατα ο εκκεντρικός ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βουκουρεστίου του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψος 10 χιλιάδων ευρώ για την αδικαιολόγητη αποβολή του στην ήττα από την Αραντ – με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντιαθλητικό παιχνίδι- το οποίο συνόδεψε με δηλώσεις του τύπου: «Θα του επέβαλλα μεγαλύτερη τιμωρία, αλλά τον χρειάζομαι. Μπορεί να θυμώσει όσο θέλει. Βλέπω ποδόσφαιρο συνέχεια. Έχει δει πουθενά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τέτοιες συμπεριφορές από τον Νεϊμάρ, τον Εμπαμπέ ή τον Ρονάλντο;».

Τα δεδομένα της υπόθεσης

Όλα αυτά – με τον ΠΑΟΚ να αναζητεί θεωρητικά και άλλον μεσοεπιθετικό και τον Κομάν να αμφισβητείται από τον Μπεκάλι- δημιούργησαν τα συστατικά για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Τα πράγματα δεν είναι όμως και τόσο απλά. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να πληρώσει την ρήτρα των 5 εκατομμυρίων για την απόκτηση του.

Και το να μπει ο ΠΑΟΚ, όπως γράφουν οι Ρουμάνοι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον Τζίτζι Μπεκάλι είναι όπως έχει δείξει και το παρελθόν – στην περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα- προϊδεάζει για μια μάλλον μακροχρόνια και σκληρή διαδικασία.

Από την άλλη πλευρά, ακόμη και αν ο Κομάν ήθελε να αποχωρήσει με κάθε τρόπο από την Στεάουα για μια καριέρα στο εξωτερικό το γεγονός ότι θα ήταν αναγκασμένος να περιοριστεί στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος αποτελεί τροχοπέδη για έναν ποδοσφαιριστή της δικής του ποιότητες και με τις δικές του φιλοδοξίες.

Συμπερασματικά τουλάχιστον για την ώρα ο καπνός που έχει δημιουργηθεί στη Ρουμανία είναι μάλλον δυσανάλογος με την φωτιά που υπάρχει . Και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να ανατραπούν τα δεδομένα που δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει άλλη μεταγραφή μέχρι το τέλος της αυτής της περιόδου.



Source link