Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τη δέσμευση ότι δεν θα αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών έδωσε ο Στ. Κασσελάκης

Τη δέσμευση ότι δεν θα αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου έδωσε ο υποψήφιος για την προεδρία, Στέφανος Κασσελάκης σε ομιλία του σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη και ζήτησε από τους άλλους υποψηφίους, τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος να δεσμευθούν ότι δεν αποχωρήσουν και εκείνοι.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε ότι σέβεται όλη την ιστορία της παράταξης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά της και διατύπωσε και άλλες δεσμεύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεσμεύομαι ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα την επόμενη μέρα, από την Κυριακή των εκλογών δεν θα κάνω συνδιαλλαγή με κανέναν άλλον υποψήφιο. Δεσμεύομαι ότι σε περίπτωση που με εμπιστευτείτε, θα παλέψω με όλη μου την ψυχή να νικήσουμε τους μηχανισμούς των συμφερόντων που είναι ήδη απέναντί μου . Δεσμεύομαι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ότι θα τηρήσω το καταστατικό του κόμματος πλήρως» υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε να μην υπονομεύεται το έργο του. «Κράτησε όσο μπορούσε την συνοχή, κράτησε κοινωνικά εν ζωή 400.000 οικογένειες με δύο γονείς άνεργους και δύο παιδιά που ήταν στα πρόθυρα του αποκλεισμού, 2.500.000 ανασφάλιστους. Να είμαστε υπερήφανοι για την διακυβέρνησή μας και να μην υπονομεύουμε το έργο του Αλέξη Τσίπρα. Να είμαστε υπερήφανοι για την κυβέρνησή μας» επισήμανε.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «το ελληνικό όνειρο πρέπει να έχει μέσα τη γνώση της ιστορίας μας και τη Μακρόνησο και όλους τους αγώνες της Αριστέρας, οι οποίοι ανήκουν σε όλο τον λαό, γιατί η Αριστερά πάλεψε για όλο τον λαό και όχι μόνο για τα δικά της αριστερόμετρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο όνομα αυτών των αγώνων πρέπει να χτίσουμε μία πατριωτική,σύγχρονη κυβερνώσα Αριστερά. Πατριωτισμός δεν είναι οι κορώνες της ακροδεξιάς, ξέρω ότι υπάρχουν στη Βουλή, ότι υπάρχουν στην κοινωνία. Είμαστε περισσότεροι, να είστε σίγουροι και δεν τους φοβόμαστε. Πατριωτισμός είναι η αυταπάρνηση, ο καθένας να λέει θυσιάζω κάτι από το μετερίζι μου, από τον οβολό μου, από τον χρόνο για να μπορέσω να βοηθήσω την πατρίδα μου. Με αυτή την αίσθηση πατριωτισμού έχω αποφασίσει και εγώ να γυρίσω στη χώρα μου για να μπορέσω με τον δικό μου τρόπο να προσθέσω ένα λιθαράκι στην ιστορία του τόπου» είπε τονίζοντας την ανάγκη ενός σύγχρονου κράτους, δηλαδή ανασυγκρότηση του κράτους.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας ήταν παρόντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη, Κατερίνα Νοτοπούλου και Πέτρος Παππάς, οι πρώην βουλευτές Δώρα Αυγέρη και Δημήτρης Μάρδας και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Μυλόπουλος.



Source link