Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Ταξίδι του μέλιτος για το νιόπαντρο ζευγάρι! Ο προορισμός που επέλεξαν


Την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους έζησαν το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι, εκεί όπου ο ηθοποιός και η αγαπημένη του βίωσαν μία από τις πιο έντονες στιγμές της κοινής τους ζωής. (Δες εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους)

Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγους μήνες σε ένα ρομαντικό ταξίδι τους στην Ιταλία. Εκεί, ο Ευθύμης Ζησάκης ζήτησε σε γάμο τη Χρύσα Παπαλελούδη, με τον ηθοποιό να κρατά τις εξελίξεις της προσωπικής του ζωής μακριά από τα media.

Ο ηθοποιός και η αγαπημένη του λατρεύουν τα ταξίδια και έτσι και αυτή τη φορά δεν έχασαν χρόνο και ξεκίνησαν για το ταξίδι του μέλιτος.

Ο προορισμός που επέλεξε το ζευγάρι είναι η Ιταλία και συγκεκριμένα το Positano, γεγονός που αποκάλυψαν οι ίδιοι μέσα από τα social media.

Τόσο ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη δημοσίευσαν φωτογραφίες από το ξεχωριστό μέρος της Ιταλίας, τη στιγμή που απολάμβαναν το κοκτέιλ τους με την υπέροχη θέα ενώ ανυπομονούν να εξερευνήσουν και άλλες πόλεις. 



Source link