Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τζούριτς: «Δυστυχώς δεν μας βγήκε»


 

Στεναχωρημένος όπως και όλοι οι Έλληνες διεθνείς μετά την ήττα από την Ρουμανία φάνηκε στις δηλώσεις του ο πολύπειρος διαγώνιος.

Η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε για τρίτη φορά σε τέσσερα παιχνίδια στο EuroVolley, μιας και υποτάχθηκε στην ανώτερη Ρουμανία που επικράτησε με 3-1 και τελείωσε τις… ελπίδες της “γαλανόλευκης” για πρόκριση.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ένας εκ των πρωταγωνιστών της “γαλανόλευκης”, ο πολύπειρος Δημήτρης Τζούριτς, στις δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε πως δεν ανταποκρίθηκε η Εθνική μας ομάδα στο τακτικό κομμάτι του ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Τζούριτς:

«Ήταν ένα ματς τελικός. Η νίκη πιστεύω μας έδινε την πρόκριση. Πριν το παιχνίδι ήμασταν έτοιμοι και δεν ένιωσα ότι μπήκαμε φοβισμένοι ή αγχωμένοι. Ξέραμε πολύ καλά τι παιχνίδι ήταν. Δυστυχώς δεν μας βγήκε. Αυτή τη στιγμή είναι όλοι στεναχωρημένοι και τα λόγια είναι περιττά. Για το τακτικό κομμάτι ας μιλήσει καλύτερα ο κόουτς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δύο μήνες τα δώσαμε όλα. Σωματικά και ψυχικά για την Εθνική ομάδα. Κάποιες φορές βγαίνει, κάποιες όχι».//Γ.



Source link