Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Λουτσέσκου: «Είχαμε επηρεαστεί από το ευρωπαϊκό ματς και δεν είχαμε συγκέντρωση»


 

Απογοητευμένος από τα λάθη των παικτών του στο τέλος φάνηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ήττα του “Δικέφαλου” από τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ”.

Με γκολ του Αμπάντα στο 90’+7′ ο ΟΦΗ πανηγύρισε μία τεράστια νίκη με 1-0 στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” του Ηρακλείου, για την 3η αγωνιστική της Super League, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του απώλεια βαθμών.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην πίεση που είχαν οι παίκτες του μετά από την πρόκριση στους ομίλου του Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Είναι λογικό να έχουμε επηρεαστεί και από το παιχνίδι της Πέμπτης. Δώσαμε πολλή ενέργεια, είχαμε πολύ υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης, βγάλαμε αρκετή πίεση που είχαμε πάνω μας μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι και σήμερα φάνηκε στις αποφάσεις μας.

Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού γύρω στα 80 λεπτά, με εξαίρεση κάποιες μπαλιές στην πλάτη μας και κάποιες επικίνδυνες σέντρες το πρώτο δεκάλεπτο που ο ΟΦΗ έφτασε στην περιοχή μας. Στο β΄ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όχι πάρα πολλές. Ο ΟΦΗ ήταν πίσω, εμείς είχαμε την κατοχή, προσπαθήσαμε να φτιάξουμε καταστάσεις αλλά ήρθε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά που έφερε την ήττα».

Για την ενσωμάτωση των νέων παικτών και την άφιξη του Ντεσπόντοφ, ανέφερε: «Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ, πρέπει να ενσωματωθούν όλοι οι νέοι παίκτες στον τρόπο παιχνιδιού μας, να ετοιμάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το γκρουπ μας. Θα ακολουθήσουν δύσκολα παιχνίδια, πολλά ταξίδια. Να μπορέσουμε να έχουμε διαθέσιμους παίκτες που θα μας δώσουν λύσεις. Για παράδειγμα, σήμερα ο Τάισον είχε ένα μικρό πρόβλημα και έπρεπε να μείνει πίσω, οι επιθετικοί μας, ο Κωνσταντέλιας, ο Αντρίγια, ο Μπράντον έτρεξαν πάρα πολύ, έκαναν μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν είχαν τόσο καθαρή σκέψη. Είμαι χαρούμενος που έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές».//Γ.



Source link