Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τζέφρι Έπσταϊν: Παύλος Γλύξμπουργκ και ονόματα επιφανών Ελλήνων στην ατζέντα του

Στοιχεία από τον τηλεφωνικό κατάλογο του Τζέφρι Έπσταϊν, το περίφημο «little black book» των 92 σελίδων, διέρρευσαν στα αμερικανικά ΜΜΕ και μέσα σε αυτά βρίσκονται και τα ονόματα επιφανών Ελλήνων, όπως αυτό του Παύλου Γλύξμπουργκ και άλλων οικογενειών.

Τα ονόματα των επιφανών Ελλήνων που βρίσκονται στο «little black book» του Τζέφρι Έπσταϊν δεν εμπεριέχονται στα δικαστικά έγγραφα και αποτελούν απλώς την τηλεφωνική ατζέντα του Αμερικανού χρηματιστή και παιδόφιλου, ο οποίος ήθελε να έχει ανά χείρας τα τηλέφωνα ισχυρών προσωπικοτήτων του πλανήτη όποτε ήθελε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 92 σελίδες της ατζέντας (τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ) συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Παύλου Γλύξμπουργκ (σελ. 28), της επενδυτικής εταιρείας του Ivory Capital Group αλλά και τα ονόματα ισχυρών οικογενειών της Ελλάδας, όπως αυτό του Κωνσταντίνου Νιάρχου, του Δημήτρη Γουλανδρή, της Δήμητρας Λαλαούνη, της οικογένειας Μαυρολέων και άλλα.

Στον ίδιο τηλεφωνικό κατάλογο βρίσκεται και ο πρίγκιπας Μιχαήλ της Γιουγκοσλαβίας, η πριγκίπισσα Φιριάλ της Ιορδανίας, ο πρίγκιπας Χάινριχ Φίρστενμπεργκ, όπως και ο πρίγκιπας Άντριου και η πρώην σύζυγός του Σάρα Φέργκιουσον. Ακόμη και ονόματα ηθοποιών συναντάει κανείς, όπως αυτό του κωμικού Τζον Κλιζ και του Κρις Τάκερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα παραπάνω είναι ονόματα που δεν εμπεριέχονται στα δικαστικά έγγραφα, δηλαδή δεν συμπεριλαμβάνονται στα σχεδόν 200 ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση trafficking είτε ως φερόμενα θύματα και θύτες είτε ως ισχυροί άνθρωποι που είχαν επαφές με τον παιδόφιλο Έπσταϊν και τη συνεργό του Γκισλέιν Μάξγουελ.

Ατζέντα Τζέφρι Έπσταϊν 



Source link