Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τα στιγμιότυπα από τη γενική πρόβα πριν την πρεμιέρα της


Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη, η οποία επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα του Mega με την ομάδα της. 

«Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στις 13:30, η «Ελένη» έρχεται στο MEGA για τρίτη σεζόν, πιστή στην αποστολή της για ποιοτική και αυθεντική ψυχαγωγία. Μία από τις πιο σταθερές αξίες της ελληνικής τηλεόρασης, με πηγαίο χιούμορ, αμεσότητα που κερδίζει και αφοπλιστική ειλικρίνεια που χτίζει εδώ και χρόνια ουσιαστικές σχέσεις με τους τηλεθεατές», αναφέρει, μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση του Mega.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η παρουσιάστρια επέστρεψε στο πλατό της, εκεί όπου συνάντησε τους συνεργάτες της για τη γενική πρόβα της εκπομπής, λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα.

Την αποκάλυψη έκαναν οι αναρτήσεις της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο instagram. Μέσα από το βίντεο βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη στο τραπέζι της εκπομπής με τους συνεργάτες της, αλλά και τον διευθυντή φωτογραφίας, Άκη Μπαρμπουζάνη.

Μέσα από το βίντεο βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη στο τραπέζι της εκπομπής με τους συνεργάτες της, αλλά και τον διευθυντή φωτογραφίας, Άκη Μπαρμπουζάνη.

Δες το παρακάτω βίντεο:

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Δημήτρης  Ουγγαρέζος, η Νάνσυ Νικολαΐδου και η Αλεξάνδρα Αθανασίου θα είναι τα πρόσωπα που καθημερινά θα βρίσκονται στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη. 

Ενώ στην κουζίνα της εκπομπής εκτός από τον Γιώργο Τσούλη και τον Γιώργο Παπακώστα, επιστρέφει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.



Source link