Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Συνεχίζεται ο καθαρισμός της πόλης από συνεργεία του δήμου Βόλου

IMG_2714

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς από συνεργεία του Δήμου Βόλου το έργο της απομάκρυνσης της λάσπης και άλλων φερτών υλών από τους δρόμους της πόλης, ένα έργο εξαιρετικά δύσκολο και επίπονο που για την επιτυχία του απαιτεί τη συνεργασία και την συμβολή των συμπολιτών, αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Βόλου.

«Προς τούτο ζητούμε από τους δημότες:

·       Τις λάσπες και τα άλλα υλικά που απομακρύνουν από τις οικίες και τις επιχειρήσεις τους να μην τις εναποθέτουν στους κάδους απορριμμάτων, αλλά στις άκρες του οδοστρώματος απ’ όπου θα τις παραλάβουν τα συνεργεία εντός δύο ημερών.

·       Να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους από τους δρόμους που πραγματοποιούνται οι καθαρισμοί για να διευκολύνεται η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εκτέλεση των εργασιών. 

Γι αυτό το λόγο καθημερινά θα ανακοινώνονται από το Δήμο οι δρόμοι όπου θα εκτελούνται οι εργασίες. Για σήμερα, Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου, τις  βραδινές ώρες θα γίνει καθαρισμός στις οδούς Γρ. Λαμπράκη και Δημητριάδος. Παρακαλούμε και πάλι για τη συνεργασία όλων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

www.ertnews.gr



Source link