Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στ. Περίσσης : Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες


Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων εξέδωσε ο δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης. Όπως αναφέρει, «θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία όλων των παιδιών της Σκοπέλου στις πανελλήνιες εξετάσεις 2023. Η εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία είναι αποτέλεσμα της συστηματικής μελέτης τους, της κοπιαστικής προσπάθειας, της μεθοδικής δουλειάς των εκπαιδευτικών αλλά και της ηθικής και ψυχολογικής υποστήριξης των οικογενειών τους, μας κάνει περήφανους.
Αγαπητά μας παιδιά, τώρα ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφοδιαστείτε με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες, ώστε να γίνετε χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μας και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία, καλές σπουδές με υγεία, προκοπή και πάντα επιτυχίες στην ζωή σας! Εύχομαι επίσης, σε όσα παιδιά δεν τα κατάφεραν, να συνεχίσουν την προσπάθεια και το μέλλον είναι μπροστά τους!»

The post Στ. Περίσσης : Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες appeared first on Magnesia News.



Source link