Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στ. Κασσελάκης σε συγγενείς θυμάτων Τεμπών: Θα είμαστε μαζί σας μέχρι τέλους για πλήρη δικαιοσύνη

Συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών συνάντησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα. Ο Στέφανος Κασσελάκης άκουσε τους συγγενείς, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι επιχειρείται σε κάθε επίπεδο συγκάλυψη του εγκλήματος και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα τους για όσο χρειαστεί, μέχρι να δικαιωθούν.

Στ. Κασσελάκης σε συγγενείς θυμάτων Τεμπών: Θα είμαστε μαζί σας μέχρι τέλους για πλήρη δικαιοσύνηΣτ. Κασσελάκης σε συγγενείς θυμάτων Τεμπών: Θα είμαστε μαζί σας μέχρι τέλους για πλήρη δικαιοσύνη

Είμαι εξοργισμένος με την συγκάλυψη η οποία φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας, Από τη μεριά μου, έχετε το λόγο μου ότι ό,τι μπορούμε να κάνουμε και ως Στέφανος, προσωπικά, και ως αξιωματική αντιπολίτευση, θεσμικά, θα το κάνουμε μέχρι τέλους, μέχρι να υπάρχει πλήρης δικαιοσύνη για εσάς, όσο χρειαστεί, χρόνια, χρόνια, δεν υπάρχει μερική δικαιοσύνη, κάποια δικαιοσύνη, μέχρι τέλους θα είμαστε δίπλα σας, δεν είστε μόνοι σας” είπε ο κ. Κασσελάκης.

Ο κ. Πλακιάς, πατέρας θυμάτων από το Καστράκι Καλαμπάκας, έδωσε στον κ. Κασσελάκη στοιχεία “για τη δολοφονία των παιδιών και την προσπάθεια συγκάλυψής της” όπως το ότι ο προφυλακισμένος σταθμάρχης είχε κάνει αίτηση για τη θέση τέλη του 2019 και τον Ιούνιο του 2020 είχε απορριφθεί, επειδή δεν πληρούσε καμία προϋπόθεση, αλλά τελικώς βρέθηκε στη θέση αυτή, και μάλιστα στον πιο κεντρικό σταθμό της Ελλάδας σε μια πολύ δύσκολη μέρα, μετά από τριήμερο.

Ο κ. Πλακιάς, έντονα φορτισμένος, ανέφερε, επίσης, στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ότι το έργο αποκατάστασης της τηλεδιοίκησης για το τμήμα Λάρισα – Νέοι Πόροι που έμεινε “τυφλό” μετά από πυρκαγιά το 2019 κόστιζε 200.000 ευρώ και δεν δόθηκαν ποτέ, όταν τη μοιραία βραδιά και τρεις μέρες μετά δόθηκαν 700.000 ευρώ για τη μεταφορά των σορών, των βαγονιών, για περίφραξη χώρου του ΟΣΕ.

Στ. Κασσελάκης σε συγγενείς θυμάτων Τεμπών: Θα είμαστε μαζί σας μέχρι τέλους για πλήρη δικαιοσύνηΣτ. Κασσελάκης σε συγγενείς θυμάτων Τεμπών: Θα είμαστε μαζί σας μέχρι τέλους για πλήρη δικαιοσύνη

Οι συγγενείς παρέδωσαν αυτά και άλλα στοιχεία στον κ. Κασσελάκη, ο οποίος χαρακτήρισε την υπόθεση όχι προσωπική για τους συγγενείς, αλλά εθνικό, κοινωνικό ζήτημα. “Φταίει η κακιά η χώρα και είναι ευθύνη όλων μας να αλλάξουμε έμπρακτα τη χώρα. Η νομική ομάδα του κόμματος και του γραφείου μου , στο βαθμό που το επιτρέπετε, θα ήθελα να σταθεί δίπλα σας” είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής να παραιτηθεί και να προβεί σε άρση της βουλευτικής του ασυλίας.





Source link