Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Για τις προτεραιότητες στην πληγωμένη Θεσσαλία συζήτησαν Κουρέτας – Κασσελάκης

Για τα φλέγοντα ζητήματα στη “λαβωμένη” απ΄ τις πλημμύρες Θεσσαλία ενημερώθηκε από τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψή του στη Λάρισα.

Ο κ. Κουρέτας αναφέρθηκε στις προτεραιότητες, όπως την αποστράγγιση της Κάρλας που “ανασυστάθηκε” και κάλυψε τεράστια έκταση αγροτικής γης, αλλά και τη μετεγκατάσταση κατοίκων και οικισμών όπως στο Κεραμίδι, τη Φαρκαδόνα, τη Μεταμόρφωση και τον Βλοχό. Επίσης, την ανάγκη σχεδιασμού εξ αρχής του μηχανισμού πολιτικής προστασίας από ειδικούς που γνωρίζουν, ώστε να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας των Θεσσαλών.

Αναφερόμενος στην εκλογή του ο Δημήτρης Κουρέτας ανέφερε ότι “είναι σημαντική αυτή η ανατροπή πολιτικά όχι μόνο για τη Θεσσαλία αλλά και για όλη τη χώρα και έχουμε μεγάλες ευθύνες να αλλάξουμε πολλά πράγματα και θέλουμε και τη δική σας τη βοήθεια” για να λάβει από τον κ. Κασσελάκη την απάντηση ότι “από την πρώτη στιγμή ήταν δεδομένη η στήριξή μου, είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα, επειδή είσαι δίπλα σε κάθε πολίτη που είδε το χρόνο να παγώνει σε αυτή την περιφέρεια“.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι “δεν φτάνει μόνο μια αποζημίωση, χρειάζεται χέρι βοήθειας, υπάρχει μια ολόκληρη κοινωνία που έχει σταματήσει η καθημερινότητα της και υπάρχει ο κίνδυνος να ρημάξει ο τόπος και να φύγουν νέοι άνθρωποι. Ευθύνη όλων μας να ανθίσει η Θεσσαλία και αυτό θα πάρει χρόνια. Είμαι χαρούμενος που θα είσαι εσύ στο τιμόνι, για χρηστή διαχείριση και προοδευτικό πρόσημο. Το πρότυπο του περιφερειάρχη που λογοδοτεί μόνο στον κόσμο και σε κανένα κόμμα“.





Source link