Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στηρίζει το διεθνές τουρνουά “Karate 1 Series A” της Αθήνας ο Βρούτσης


 

Το Υπουργείο Αθλητισμού θα σταθεί για ακόμα μία φορά αρωγός στο σπουδαίο διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2024 και αυτό επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που είχε ο αρμόδιος Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, Θεόδωρο Σιετή.

Ο Υπουργός δήλωσε ενθουσιασμένος με την παγκόσμια διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η χώρα μας για δεύτερη συνεχή χρονιά, ιδιαίτερα μετά την περσινή επιτυχία του τουρνουά όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 1.100 καρατέκα από 73 χώρες και για το οποίο η ΕΛΟΚ απέσπασε συγχαρητήρια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (WKF) για το επίπεδο οργάνωσης.

Ο κ. Βρούτσης ήταν ενήμερος για όλα αυτά ως άριστος γνώστης των εξελίξεων του αθλήματος, αφού και τα δύο του παιδιά έχουν ασχοληθεί με το καράτε σε επίπεδο πρωταθλητισμού και μάλιστα ο γιος του, Βασίλης, είναι πρωταθλητής Ελλάδας ανδρών στην κατηγορία -75κ. Kumite.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σήμερα (14/9) στο Υπουργείο, συζητήθηκαν επίσης θέματα ευρύτερης συνεργασίας στο πλαίσιο της προβολής και της ανάπτυξης του καράτε στη χώρα μας. Ο κ. Βρούτσης δεσμεύτηκε ότι, από την πλευρά του Υπουργείου, θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο προς αυτήν την κατεύθυνση.//Γ.



Source link