Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μπονούτσι: «Είπαν ψέματα στη Γιουβέντους, με ταπείνωσαν μετά από 500 παιχνίδια μαζί τους»


 

Έχοντας καταθέσει μήνυση στην πρώην ομάδα του για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και την ασέβεια που του έδειξε, ο Ιταλός στόπερ παραχώρησε συνέντευξη, σχολιάζοντας όσα συνέβησαν.

Ένας Λεονάρντο Μπονούτσι γεμάτος συναίσθημα εμφανίστηκε στα μίντια για τις πρώτες του δηλώσεις μετά τις τεταμένες σχέσεις του με τη Γιουβέντους. Ο 36χρονος μίλησε αναλυτικά στη συνέντευξή του για όσα έχουν συμβεί μεταξύ εκείνου και της “γηραιάς κυρίας”, μετά από τόσα χρόνια αγάπης, δεσμού και συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού της Ουνιόν:

«Διάβασα και άκουσα αναληθή πράγματα που ειπώθηκαν από την Γιουβέντους και τον προπονητή. Είναι ψέματα πως τον Οκτώβριο και τον Φεβρουάριο μού γνωστοποιήθηκε η επιθυμία τους για να διακόψουμε τη συνεργασία μας στο φινάλε της σεζόν.

Μάλιστα, στις αρχές Μαΐου έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση της ομάδας για να αποτελέσω την πέμπτη/έκτη επιλογή στην άμυνα.

Μόνο από αυτά που διάβαζα στις εφημερίδες μυριζόμουν κάτι, μέχρι ήρθαν σπίτι μου στις 13 Ιουλίου οι Τζούντολι και Μάνα και με ενημέρωσαν πως δεν θα ήμουν πια μέλος του ρόστερ της Γιουβέντους και ότι η παρουσία μου στο γήπεδο θα εμπόδιζε την ανάπτυξη της ομάδας.

Αυτή ήταν η ταπείνωση που δέχτηκα μετά από 500 και βάλε παιχνίδια με τους “μπιανκονέρι”. Εκτίμησαν την αλληλεγγύη πολλών ποδοσφαιριστών, συμπεριλαμβανομένων και εν ενεργεία, της Γιουβέντους και άλλων ομάδων.

Όλοι εξέφρασαν τη στήριξή τους για την ασεβή συμπεριφορά που έδειξε απέναντί μου η διοίκηση».//ΓΑ



Source link