Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στην κορυφή με… πεντάρα η Μπαρτσελόνα


 

Η ομάδα του Τσάβι ξέσπασε κόντρα στη Μπέτις επικρατώντας 5-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της La Liga, περνώντας μόνη πρώτη στη βαθμολογία και στο +1 από τη Ρεάλ η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο.

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε σημαντική νίκη κόντρα στη Μπέτις, επικρατώντας 5-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της La Liga και ανέβηκε στην πρώτη θέση της αναμέτρησης, περιμένοντας τη Ρεάλ που έχει παιχνίδι λιγότερο και αντιμετωπίζει τη Σοσιεδάδ την Κυριακή (17/9, 22:00)

O αγώνας: 

H Mπαρτσελόνα ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα πάλεψε από νωρίς να βρει ένα γκολ. Στο 25ο λεπτό και μετά το λάθος στην άμυνα της Μπέτις, οι “μπλαουγκράνα” βρήκαν δίχτυα, με τον Ρομέου να τροφοδοτεί τον Φέλιξ και εκείνον να σκοράρει για το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν και περίπου οκτώ λεπτά αργότερα, διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Κρίστενσεν έκανε την κάθετη προς τον Φέλιξ και αυτός με όμορφη ενέργεια βρήκε τον Λεβαντόφσκι που… σκόραρε, γράφοντας το 2-0 στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο μέρος, οι “μπλαουγκράνα” συνέχισαν να είναι περισσότερο κινητικοί, με την Μπέτις να μην της δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα. Ο Ζοάο Φέλιξ βρήκε ξανά δίχτυα στο 58ο λεπτό, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσαίντ. Η Μπαρτσελόνα όμως, έκανε το 3-0 πέντε λεπτά αργότερα, με τον Φεράν Τόρες να βρίσκει δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το σφυροκόπημα των “γηπεδούχων” δεν είχε… τελειωμό, καθώς μόλις τρία λεπτά αργότερα, σκόραραν για τέταρτη φορά, με τον Ραφίνια να γράφει το 4-0. Στο 85ο λεπτό ο Κανσέλο έγραψε το 5-0 στην εμφατική νίκη της ομάδας του και έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Οι “μπλαουγκράνα” συνέχισαν να είναι περισσότερο κινητικοί, χωρίς όμως να πετύχουν άλλο τέρμα, με το 5-0 να παραμένει και να παίρνουν σημαντική νίκη επί της Μπέτις στο “Μοντζουϊκ”.

Γκολ: 25′ Φέλιξ, 32′ Λεβαντόφσκι, 63′ Φεράν Τόρες, 66′ Ραφίνια, 85′ Κανσέλο

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κανσέλο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Ντε Γιονγκ, Ρομέου, Γκάβι, Τόρες, Λεβαντόβσκι, Φέλιξ

ΜΠΕΤΙΣ: Σίλβα, Μπεγερίν, Μπάρτρα, Ριάντ, Μιράντα, Αλτιμίρα, Ρόκα, Ενρίκε, Ίσκο, Πέρεθ, Ζοζέ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη La Liga:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 

Ράγιο Βαγιεκάνο – Αλαβές 2-0

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Κάντιθ 2-0
Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0
Θέλτα – Μαγιόρκα 0-1
Μπαρτσελόνα – Μπέτις 5-0

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 

15:00 Χετάφε – Οσασούνα
17:15 Βιγιαρεάλ – Αλμερία
19:30 Σεβίλλη – Λας Πάλμας
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 

22:00 Γρανάδα – Χιρόνα//ΝΚ

Η βαθμολογία της La Liga.



Source link