Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Νέο κάζο για την Λανς


 

Ούτε τώρα δεν πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο η δευτεραθλήτρια Γαλλίας η οποία υπέπεσε σε τρίτη σερί ήττα στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αυτήν την φορά από την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι η οποία επικράτησε με 1-0 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Ligue 1 στην “Σταντ Μπολαέρτ-Ντελελί”.

Ο αγώνας 

Η Λανς από την αρχή της σεζόν ψάχνει να βρει τα πατήματα της, καθώς δεν έχει ξεκινήσει καθόλου ιδανικά το πρωτάθλημα, ενώ σε λίγες μέρες έρχεται και το Τσάμπιονς Λίγκ. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο αντίκρισμα. Μάλιστα, είδαν την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι να παίρνει το προβάδισμα με τον Γιόελ Ασόρο στο 37′. Η Λανς ωστόσο είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους αλλά είδε την προσπάθεια του Ελί Γουάχι να σταματάει στον Αλεξάντρ Ουκιτζά.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, να δημιουργούν ευκαιρίες χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μάλιστα, είδαν στο 66′ ο VAR να ακυρώνει ως οφσάιντ το γκολ του Ελί Γουάχι. Όσο περνούσε ο χρόνος, τόση περισσότερη νευρικότητα υπήρχε στα πόδια της δευτεραθλήτριας Γαλλίας. Έτσι η νεοφώτιστη ομάδα κατάφερε να πανηγυρίσει το δεύτερο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, ενώ η Λανς δεν κατάφερε ούτε τώρα να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στην σεζόν.//ΓΓ

 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Ligue 1

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Παρί Σεν-Ζερμέν – Νις 2-3

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Ρεν – Λιλ 2-2
Λανς – Μετς

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

14:00 Λοριάν – Μονακό
16:00 Κλερμόν – Ναντ
16:00 Ρεμς – Μπρεστ
16:00 Στρασβούργο – Μονπελιέ
18:05 Μαρσέιγ – Τουλούζ
21:45 Λυών – Χάβρη

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Ligue 1ΕΔΩ.



Source link