Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σπανούλης: «Είμαι υπερήφανος για όσα πετύχαμε με τον Ολυμπιακό»


 

 

Ο “Κill Bill” δήλωσε ευλογημένος για την τιμή που θα του κάνει ο Ολυμπιακός με την απόσυρση της φανέλας του ψηλά στον ουρανό του ΣΕΦ  και ευχαρίστησε τους προέδρους της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ σε δηλώσεις του στους εκπρόσωπους Τύπους.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν χαρούμενος κατά τη διάρκεια της εισοδός του στο Gala που έγινε προς τιμήν του ενόψει της απόσυρσης της φανέλας του με το νούμερο 7 του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο “Kill Bill” δήλωσε ευλογημένος για την τιμή που θα του γίνει από τους “ερυθρόλευκους” με την απόσυρση της φανέλας ψηλά στον ουρανό του ΣΕΦ του και ευχαρίστησε τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε:

«Σημαίνει πάρα πολλά. Είμαι ευλογημένος. Πιστεύω ότι ήρθα σε μία ομάδα για να κερδίσουμε μαζί, να κάνουμε ξανά μεγάλη την ομάδα και να κερδίσουμε τίτλους. Μέσα από τόσες δυσκολίες που περάσαμε τα καταφέραμε.

Έκανα φίλους ζωής, έχτισα μια σχέση με τον κόσμο που πραγματικά δεν ξέρω εάν την έχουν νιώσει άλλοι αθλητές σε αυτό το μέγεθος. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχω αυτή τη σχέση με τον κόσμο.

Έχτισε μια εκπληκτική σχέση με τους προέδρους. Ποτέ στη ζωή μου δεν πούλησα οπαδiλίκι, προσπάθησα με τη δουλειά, την αφοσίωση και τον σεβασμό μου να κερδίσω τη θέση μου στον οργανισμό του Ολυμπιακού.

Πάντα σεβόμουν τους πάντες και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Είμαι υπερήφανος για όσα πετύχαμε με τον Ολυμπιακό και ευλογημένος για αυτή την τιμή που μου κάνουν οι πρόεδροι και η οικογένεια του Ολυμπιακού. Να αποσύρουν τη φανέλα μου σε ένα τέτοιο διήμερο.

Έχουμε ξαναδεί να αποσύρουν φανέλες, αλλά αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό. Το βλέπετε όλοι και τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου».

Για το μήνυμα που θα έστελνε στους φιλάθλους: «Η αγάπη είναι ίδια και από εμένα, είναι αμφίδρομη, είναι αμοιβαία. Πιστεύω ότι αυτές οι σχέσεις των ανθρώπων χτίζονται και δεν δημιουργούνται από τη μία στιγμή στην άλλη και εμείς την χτίσαμε. Περάσαμε από δυσκολίες, από χίλια κύματα έτσι δημιουργούνται οι γερές βάσεις στις οικογένειες. Το ίδιο έγινε και με εμάς. Η αγάπη που παίρνω από τον κόσμο με γεμίζει περηφάνεια για όλες αυτές τις ώρες που δούλεψα μέσα στο γήπεδο και για όλες αυτές τις νύχτες που δεν κοιμήθηκα για να πετύχουμε με την ομάδα».

Για την παρουσία όσων βρέθηκαν στο Gala προς τιμήν του: «Είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι ευλογημένος. Δεν είναι οι τίτλοι, δεν είναι τα ρεκόρ, δεν είναι όλα αυτά. Αυτές οι σχέσεις που έχουμε χτίσει με όλους αυτούς τους ανθρώπους και οι ειλικρινείς σχέσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Κάποια στιγμή το μπάσκετ τελειώνει και αυτό είναι το πιο σημαντικό».//ΓΓ



Source link