Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μπερνάρ: «Είναι η πρώτη επιτυχία σε μία νέα χώρα και είμαι πολύ χαρούμενος»


 

Ο Βραζιλιάνος μίλησε αμέσως μετά την επικράτηση της ομάδας του επί του Παναιτωλικού με 5-0 με τον ίδιο να συμβάλει τα μέγιστα πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Ο Μπερνάρ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την απόδοσή του στην εμφατική επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού με 5-0, με τον ίδιο να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είναι χαρά ιδιαίτερη και προσωπική και ομαδική. Κόντρα στα Γιάννινα δεν εκμεταλλευτήκαμε ευκαιρίες. Παίξαμε καλύτερα, πήραμε τις ευκαιρίες μας και εγώ προσωπικά και πήραμε τη νίκη.

Πιστεύω πως πάντοτε κοιτάω να κάνω ασίστ, να σκοράρω και να δίνω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου. Φέτος η δουλειά που κάνουμε είναι ακόμη περισσότερη, προσπαθώ με όλες τις δυνάμεις να βοηθάω και με χαρά να κάνω αυτά που πρέπει. Θέλω πάντα να βελτιώνομαι και να δίνω το μέγιστο και στα ματς και στις προπονήσεις για να βοηθώ τους συμπαίκτες μου.

Βεβαίως και πήρα την μπάλα και με υπογραφές. Το 2013 δεν είχα πάρει τη μπάλα. Ελπίζω να κάνω ξανά χατ-τρικ σύντομα. Είναι η πρώτη επιτυχία σε μία νέα χώρα και είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω να κάνω τα πάντα για να βοηθώ τους συμπαίκτες μου».



Source link