Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σιατλ: Το ταξίδι των σολομών στους πλημμυρισμένους δρόμους

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο που δείχνει δύο σολομούς να προσπαθούν να περάσουν τους πλημμυρισμένους δρόμους του Σιάτλ. Το φυσικό αυτό θέαμα εκτυλίσσεται κάθε χρόνο, καθώς ο σολομός ξεκινά ένα επίπονο ταξίδι για να εκπληρώσει μία από τις βασικές του ανάγκες, την αναπαραγωγή.

Οι σολομοί διαθέτουν ένα έμφυτο, ισχυρό κάλεσμα του DNA που ενεργοποιεί την επιθυμία για αναπαραγωγή. Η ορμή αυτή τους δίνει την δυνατότητα να ξεπεράσουν τρομερά εμπόδια και να καλύψουν μία εκπληκτική απόσταση αρκετών χιλιομέτρων.

Αντιμέτωποι με προκλήσεις οι σολομοί για την αναπαραγωγή τους

Σύνηθες το φαινόμενο οι σολομοί να περνούν τους πλημμυρισμένους δρόμους του Σιατλ

Η διαδρομή των σολομών

Κατά την διάρκεια της διαδρομής αυτής ξεπερνούν ένα επικίνδυνο λαβύρινθο κινδύνων, αντιμετωπίζοντας απειλές όπως τα αλιευτικά δίχτυα, τα ακατέργαστα λύματα και τα απροσδόκητα εμπόδια που θέτουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Μέχρι σήμερα τα κανάλια έχουν απαθανατίσει την στιγμή που ένας σολομός περνά τους πλημμυρισμένους δρόμους του Σιάτλ. Είναι μία ζωντανή

Αυτό το ταξίδι που προκαλεί δέος χρησιμεύει ως απόδειξη του αδάμαστου πνεύματος της φύσης. Παρουσιάζει τα εξαιρετικά κατορθώματα που αναλαμβάνουν τα ζώα για να εκπληρώσουν το βιολογικό τους πεπρωμένο. Παρά το αστικό περιβάλλον που τους περιβάλλει, αυτοί οι σολομοί επιδεικνύουν ακλόνητη αποφασιστικότητα να αναπαραχθούν και να συμβάλουν στην ευαίσθητη ισορροπία του οικοσυστήματος.

Δείτε το βίντεο



Source link