Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΣΕΠ Λάρισας: Έκοψε πίτα και εγκαινίασε το νέο του γραφείο

Εγκαίνια νέων γραφείων στο χώρο των BOWLING και κοπή πίτας περιλάμβανε η αποψινή εκδήλωση του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας (Παλαιμάχων).

ΣΕΠ Λάρισας: Έκοψε πίτα και εγκαινίασε το νέο  του γραφείο

Πρίν από τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκε αγιασμός και αμέσως μετά η κοπή της κορδέλας των γραφείων που στεγάζουν, όσα έχουν πετύχει και προσφέρει οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του νομού Λάρισας στα 22χρόνια λειτουργία τους.

ΣΕΠ Λάρισας: Έκοψε πίτα και εγκαινίασε το νέο  του γραφείο
ΣΕΠ Λάρισας: Έκοψε πίτα και εγκαινίασε το νέο  του γραφείο

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων, Γιάννης Αλεξούλης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, Θανάσης Μπάρδας και Αποστόλης Νεμπεγλέρας, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, Νίκος Κακαγιάννης εκπρόσωπος του Συλλόγου Παλαίμαχων του Απόλλωνα Λάρισας , εκπρόσωπος τους ΕΑΚ Λάρισας, Θανάσης Δριστέλας, εκπρόσωπος του ΕΑΚ Λάρισας, Πέτρος Τσακνάκης, περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, Δημήτρης Παπαποστόλου, πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Λάρισας και πολλοί άλλοι.

ΣΕΠ Λάρισας: Έκοψε πίτα και εγκαινίασε το νέο  του γραφείο

Μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η διοίκηση του ΣΕΠ βράβευσε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και από τους 7 δήμους του Νομού και φυσικά ανθρώπους με τεράστιο κοινωνικό φιλανθρωπικό έργο.

Τόσο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Νομού Λάρισας, Μανώλης Γαραζανάκης όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Συνδέσμου εμφανίστηκαν χαρούμενα που απέκτησαν το δικό τους “σπίτι” και δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που τους βοήθησαν να σταθούν και να δείξουν το κοινωνικό πρόσωπο σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη.





Source link