Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ενισχύεται με δύο επαγγελματίες ψυχικής υγείας η Κινητή Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Στην υπογραφή των συμβάσεων με δύο επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας, κατηγορίας ΠΕ ψυχολόγων και ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, που θα στελεχώσουν την Κινητή Μονάδα ενηλίκων προχώρησε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Οι δύο προσληφθείσες υπέγραψαν σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου μέχρι και τις 31.10.2023, ενώ η κινητή μονάδα Ψυχικής Υγείας ανηλίκων ήδη λειτουργεί και πρόσφατα επισκέφθηκε σχολείο και οικογένεια για την παροχή των υπηρεσιών της. Ενώ αναμένεται την επόμενη εβδομάδα η προκήρυξη μιας ακόμη θέσης Επισκεπτών Υγείας.

Ενισχύεται με δύο επαγγελματίες ψυχικής υγείας η Κινητή Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Γρ. Βλαχάκης σημείωσε ότι «το συγκεκριμένο έργο είναι ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΕΚΤ) του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014 – 2020», σύμφωνα με το οποίο το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έχει αναλάβει την υλοποίηση δύο υποέργων (ΥΠΟΕΡΓΟ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΥΠΟΕΡΓΟ 2: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)».

Στη συνέχεια o Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Φ. Σερέτης συνεχάρη τους νέους συμβασιούχους και δήλωσε ότι «το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας σε συνεργασία με την 5η Υ.ΠΕ θα προχωρήσει στη διοργάνωση Ημερίδας για το έργο του Κέντρου Ψυχικής Υγείας και γενικότερα για θέματα Ψυχικής Υγείας στο Νομό.

Η υπογραφή των συμβάσεων έγινε παρουσία του Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φ. Σερέτη και της Διευθύντριας της Παιδοψυχιατρικής – Επιστημονικά Υπεύθυνης του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Λάρισας κ. Χρ. Βακάλη.





Source link