Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σίσσυ Χρηστίδου: Πρεμιέρα για το «Χαμογέλα και Πάλι»


Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ, το πρωί του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό μαζί με τους παλιούς συνεργάτες της – Παύλο Σταματόπουλο και Νίκο Συρίγο – και στη συνέχεια υποδέχτηκε τη νέα προσθήκη της εκπομπής, Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Καλημέρα! Καλώς ήρθατε, καλή σεζόν να έχουμε. Χαρούμενοι, μέσα σε αυτά που συμβαίνουν, πρέπει όλα να τα βλέπουμε… Είμαστε μια παρέα μαζί σας, θέλουμε να πίνουμε το σαββατοκύριακο το πρωί το καφεδάκι μας, όπως όλα αυτά τα χρόνια, για έκτη χρονιά παρέα τα σαββατοκύριακα και είναι τεράστια η χαρά μας. Μπορούμε να το κάνουμε για πάντα, όσο μας θέλετε εσείς εδώ. Η παρέα αλλάζει, η ομάδα μεγαλώνει, έτσι λίγο διαμορφώνεται, γίνονται καινούργια πράγματα. Οι σταθερές αξίες όμως όπως βλέπετε είναι εδώ» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα της εκπομπής της.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου θα γεμίζει τα πρωινά μας με την καλύτερη συντροφιά, διασκεδαστικές τηλεοπτικές στιγμές, δημοφιλείς καλεσμένους αλλά και καθαρή και ουσιαστική ματιά σε σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.



Source link