Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Νίκος Μάνεσης: Πρεμιέρα στον Alpha – Το διαφορετικό καλωσόρισμα του παρουσιαστή


Πρεμιέρα έκανε το πρωί του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Μάνεσης μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha. 

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, αναφερόμενος στις πλημμύρες και τις φωτιές που ταλάνισαν τη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι.

«Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι. Ευχόμαστε να έχετε μια καλή τηλεοπτική χρονιά και εμείς ακόμα καλύτερη. Υπολογίζαμε αυτό το καλοκαίρι, ακόμη καλοκαίρι είναι, είναι και μια κρίσιμη χρονιά για εμάς, να ήμασταν πιο χαμογελαστοί. Αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν χάνουμε τη διάθεσή μας, όλα αυτά που συμβαίνουν σε επίπεδο φυσικών καταστροφών.

Επειδή βλέπω ότι άπαντες τα τελευταία χρόνια μιλάνε για την κλιματική αλλαγή, ναι η κλιματική αλλαγή υφίσταται αλλά δεν πρέπει να είναι άλλοθι για τα πάντα. Πλημμύρες είχαμε πάντα, φωτιές είχαμε πάντα απλώς με την κλιματική αλλαγή θα βρέχει, συχνότερα και σφοδρότερα. Ή με τις πυρκαγιές, θα καίει συχνότερα και περισσότερο. Βιώνουμε έναν παραλογισμό. Δεν μπορεί ναι καίγεται η Δαδιά για 15 μέρες. Ούτε το λιμενικό να λείπει όταν φεύγουν τα πλοία.

Είναι δυνατόν να πληροφορούμαστε ότι τόσα χρόνια, τρία χρόνια μετά τον ΙΑΝΟ, κάποια από τα έργα είναι ακόμα στις μελέτες. Δεν γίνεται να θες τρία χρόνια για τις μελέτες. Είναι κατάπτυστο το γεγονός», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μάνεσης στην έναρξη της εκπομπής του.

 

«Δεν μπορεί ο Πηνειός να έχει 10 ιδιοκτήτες… Το χάσαμε το κορμί πατριώτη» ανάφερε για τον Πηνειό ο Νίκος Μάνεσης.



Source link