Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πόλο (Euro Cup ανδρών): Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Απόλλωνα Σμύρνης από τη Σαβόνα

Την ήττα με 12-11 από την Σαβόνα γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης στο Σεράφειο, στην πρεμιέρα του Β΄ ομίλου του Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Η «αμφίβια ταξιαρχία» κόντραρε στα ίσια την περσινή φιναλίστ του θεσμού, αλλά κάποιες λεπτομέρειες στην τελευταία περίοδο, η εξαιρετική εμφάνιση του Λορέντζο Μπρούνι και τα κρίσιμα γκολ του Πιέτρο Φιλιόλι «έγειραν την πλάστιγγα» προς τη μεριά της ιταλικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη είχαν πρόβλημα αρχικά στο μαρκάρισμα του διεθνή Ιταλύ φουνταριστού Λορέντζο Μπρούνι, που πέτυχε δύο γκολ στην πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, όμως, ο Απόλλωνας έπαιξε εξαιρετική άμυνα, εγκλώβισε πλήρως τους φιλοξενούμενους και, με τρία αναπάντητα γκολ, προηγήθηκε 5-3, πριν μειώσει στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Βάβιτς.

Αυτό το γκολ αποδείχθηκε πως άλλαξε τη ροή του αγώνα, καθώς «πυροδότησε» ένα 4-0 της Σαβόνα, που άλλαξε τα δεδομένα και έδωσε προβάδισμα 7-5 στην ιταλική ομάδα, στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με Τόττη και Χονδροκούκη και η τελευταία περίοδος ξεκίνησε σε απόλυτη ισορροπία. Ο Πατσαλίεφ έδωσε δύο φορές προβάδισμα στη Σαβόνα, Μπογκντάνοβιτς και Σουσιαβίλι απάντησαν, αλλά ο Μπρούνι «χτύπησε» ξανά από τα 2μ., ο Νικόζια απέκρουσε πέναλτι του Μπογκντάνοβιτς και ο Φιλιόλι ανέβασε τη διαφορά στα δύο γκολ (9-11).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τρούλος έδωσε ελπίδες στην «αμφίβια ταξιαρχία», αλλά ο πολύπειρος Φιλιόλι με έναν «κεραυνό» επισφράγισε τη νίκη της ομάδας του, καθώς το γκολ του Χονδροκούκη στα 43΄΄ απλά διαμόρφωσε το τελικό 12-11.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 2-3, 4-5

Διαιτητές: Πέρις (Κροατία), Μπουρζ (Γαλλία)

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος 2, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης 3, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Τόττης 1, Σολανάκης, Καβουσανός

ΣΑΒΟΝΑ (Αλμπέρτο Αντζελίνι): Νικόζια, Ρόκι, Πατσαλίεφ 3, Φιλιόλι 2, Βάβιτς 2, Ρίτσο, Μπριγκαντίνε, Μπρούνι 4, Καμποπιάνο, Γκουίντι, Ερντελι 1, Ντα Ρολντ



Source link