Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πόλο: Εκτός τετράδας η εθνική στο Παγκόσμιο νέων γυναικών, έχασε 15-11 από την Ιταλία

Η εθνική υδατοσφαίρισης νέων γυναικών ηττήθηκε 15-11 από την Ιταλία απόψε στην Κοϊμπρα, στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20, και έμεινε εκτός διεκδίκησης μεταλλίου.

Το συγκρότημα της Ευτυχίας Καραγιάννη «προδόθηκε» από την πολύ κακή αμυντική λειτουργία του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο δέχθηκε έντεκα γκολ, με συνέπεια να βρεθεί στο -5 (11-6).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο η ελληνική άμυνα βελτιώθηκε (με την Κωνσταντοπούλου να αντικαθιστά κάτω από τα δοκάρια τη Μαυρωτά), αλλά οι διεθνείς δεν βρήκαν τις λύσεις στην επίθεση που θα τους επέτρεπαν να μειώσουν τη διαφορά και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Η “σετερόζα” έφτασε ακόμη και στο +7 (14-7), με την ελληνική ομάδα απλά να περιορίζει στο τέλος την έκταση της ήττας της.

Η εθνική θα περιοριστεί πλέον στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8, αρχής γενομένης από την Πέμπτη (14/9, 19:00), με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την εθνική): 3-4, 3-7, 1-3, 4-1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελλάδα: Μαυρωτά, Σάντα 5, Καϊάφα 1, Σιούτη, Μουστακαρία 1, Τσιμάρα, Τορνάρου 2, Κουρέτα 1, Χαλδαίου, Τριχά 1, Αγγελίδη, Κωνσταντοπούλου, Καλαϊτζή.

Ιταλία: Σανταπάολα, Λεόνε 2, Ντι Μαρία 3, Μπιάνκι 1, Ντε Μαρτς, Τζουστίνι 2, Σμπρούτσι, Μπετίνι 3, Σαντόρο, Τζουφρίντα 3, Σεζένα, Πάπι 1, Κασάρα.



Source link