Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς: Ξέσπασε σε κλάματα για τη σφαγή στη Γάζα η τενίστρια Ονς Τζαμπέρ

«Θέλω ειρήνη σε αυτόν τον κόσμο». Η σπουδαία τενίστρια από την Τυνησία, Ονς Τζαμπέρ ξέσπασε σε κλάματα για τη σφαγή στη Γάζα μετά τη νίκη της στο τουρνουά του Κανκούν όπου κέρδισε για πρώτη φορά.

Η Τυνήσια τενίστρια, η πρώτη από τον αραβικό κόσμο που έχει φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο στο τένις, ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει χρήματα από το βραβείο για τη νίκη της στο τουρνουά WTA Finals για τη στήριξη των Παλαιστινίων.

Η Τζαμπέρ μετά τη νίκη της επί της Μαρκέτα Βοντρούσοβα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη με τη νίκη, αλλά δεν ήμουν πολύ χαρούμενη τον τελευταίο καιρό. Η κατάσταση στον κόσμο δεν με κάνει ευτυχισμένη. Γι’ αυτό νιώθω ότι λυπάμαι», ενώ χρειάστηκε ένα λεπτό για συνέλθει από τη συγκίνηση.

«Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις παιδιά και μωρά να πεθαίνουν κάθε μέρα. Είναι σπαρακτικό. Αποφάσισα να δωρίσω μέρος των χρημάτων του βραβείου μου για να βοηθήσω τους Παλαιστίνιους.

Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένη με αυτή τη νίκη», πρόσθεσε η Τζαμπέρ, η οποία είναι γνωστή στην Τυνησία ως η «Υπουργός της Ευτυχίας».

«Δεν πρόκειται για πολιτικό μήνυμα, αλλά για ανθρωπιά», είπε. «Θέλω ειρήνη σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό είναι όλο», κατέληξε.





Source link