Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Προκριματικά EURO U21: Πολύτιμο διπλό για την Εθνική, 1-0 την Ανδόρα

Στη δεύτερη θέση του 7ου προκριματικού ομίλου του EURO U21 (πίσω απ’ την Πορτογαλία που έχει 2 στις 2 νίκες) ανέβηκε η Εθνική Ελπίδων, μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Ανδόρας στο «Estadi Nacional» με 1-0, φτάνοντας πλέον τους 4 βαθμούς μετά από 2 αγώνες. Το γκολ που έκανε τη… διαφορά για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σημείωσε στο 49ο λεπτό ο Χρήστος Τζόλης.

Η ελληνική ομάδα άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή της μετά το 20λεπτο, χάνοντας την πρώτη σημαντική ευκαιρία της με τον Κρυπαράκο στο 24’ ο οποίος σούταρε άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 34’ ο Ντε Κάστρο απέκρουσε την προσπάθεια του Σουρλή, ενώ στο 44’ ο Τζολάκης έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά στο σουτ του Μπαμπότ. Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου ο Τζόλης με ωραία εκτέλεση έδωσε το προβάδισμα για την Ελλάδα το οποίο κράτησε με σχετική ευκολία ως το φινάλε, πετυχαίνοντας την αποστολή της.

Κίτρινες: Σόλα, Ντε Κάστρο, Ρεμολίνς – Χρυσόπουλος

Ανδόρα (Ελόι Κασάλς): Ντε Κάστρο, Μπόρα, Ροντρίγκες (46’ Μπουτάρφας), Ρομπινάτ (72’ Άλβαρες), Ακόστα, Ολιβέρα, Ισκιέρδο, Μπαμπότ, Ρεμολίνς (86’ Μπιενέρτ), Σόλα (67’ Ρέντε), Ροντρίγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Τσοπούρογλου (46’ Κουρφαλίδης), Κωνσταντόπουλος, Χρυσόπουλος, Κίτσος, Σουρλής 86’ Δαρέλας), Μεταξάς, Κρυπαράκος, Νίνο (46’ Νιάρχος), Τζόλης (90’+2’ Παναγιώτου), Κούτσιας (66’ Μπελεβώνης).



Source link