Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Νίκας: «Ήταν η κατάλληλη στιγμή γι’ αυτό το βήμα»

Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Γιώργος Νίκας, ένα 24ωρο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο «τριφύλλι». Ο 24χρονος μέσος, που θα παραμείνει για ένα χρόνο ως δανεικός στον Λεβαδειακό, μίλησε στο PAO TV για τη μεγάλη ευκαιρία που έχει μπροστά του, τονίζοντας πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει το συγκεκριμένο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Νίκα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις ως ποδοσφαιριστής που ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό;

«Είναι πάρα πολλές οι σκέψεις, περνούν διάφορα πράγματα απ’ το μυαλό μου, αλλά κατά κύριο λόγο είμαι πανευτυχής. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος κι ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Μόλις το συνειδητοποιήσω νομίζω θα είναι ακόμη… χειρότερα (σ.σ. χαμογελάει) με την καλή έννοια. Αλλά σίγουρα έχω τεράστια χαρά».

-Το όνομά σου γράφτηκε και σε άλλες μεταγραφικές περιόδους για τις μεγάλες ομάδες. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε;

«Σίγουρα, γιατί κάθε παιδί όταν ξεκινάει σε νεαρή ηλικία να παίζει ποδόσφαιρο έχει ένα τέτοιο όνειρο. Να παίξει σε μία τέτοια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν διάφορες φήμες και ήθελα να έρθει αυτή η στιγμή. Και να γίνει αυτό πραγματικότητα».

-Δεδομένου ότι η μεταγραφή σου έγινε τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, σου πέρασε απ’ το μυαλό ότι δεν θα ερχόταν η μεταγραφή;

«Το έχω ξαναζήσει αυτό. Όσο περνούσαν οι μέρες, περνούσαν οι μήνες από τα τέλη Μαΐου, περίμενα πάνω από ένα κινητό κι έφτασε η τελευταία μέρα. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Αισθάνεσαι έτοιμος να παίξεις σε μία μεγάλη ομάδα;

«Σίγουρα δεν έχω ξανανιώσει κάτι τέτοιο. Έτοιμος, θα σας έλεγα πως αισθανόμουν και πριν από δύο χρόνια, αλλά μέχρι να μπω μέσα στο γήπεδο και να το δείξω ποτέ δεν θα είμαι 100% σίγουρος. Αλλά νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό το βήμα».

-Φέρνει ανυπομονησία το γεγονός ότι την τρέχουσα σεζόν θα παραμείνεις στον Λεβαδειακό;

«Έχω κάνει υπομονή εδώ και πολύ καιρό, οπότε ένας χρόνος δεν είναι τίποτα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να βοηθήσω πρώτα τον Λεβαδειακό να ανέβει στην πρώτη κατηγορία και μετά μόλις έρθει η στιγμή να ενταχθώ στον Παναθηναϊκό να βοηθήσω και εδώ».

-Πως φαντάζεσαι τις επόμενες σεζόν για εσένα;

«Θέλω να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Μετά βήμα – βήμα να συνεχίσω και να καθιερωθώ στην ομάδα».

-Σε ποια θέση σου αρέσει να παίζεις;

«Κατά κύριο λόγο να είμαι μέσα στο γήπεδο, αλλά η θέση που μου ταιριάζει πιο πολύ είναι στο «8», ως κεντρικός χαφ, box to box που λέμε. Θέλω να έχω και στις δύο περιοχές κάποια σχέση. Δηλαδή να πατάω περιοχή αλλά και να αμύνομαι κιόλας. Βέβαια μπορώ να παίξω τόσο στο «6» όσο στο «10». Ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής».

-Λογικά ήταν μια εύκολη απόφαση να έρθεις στον Παναθηναϊκό. Έχεις εικόνα της ομάδας; Έχεις μιλήσει με τον Ιωαννίδη;

«Σίγουρα δεν ήταν δύσκολη. Με το που με ενημέρωσαν ότι υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον απλώς μπήκα στο αμάξι και έμαθα την ώρα και ήρθα. Με τον Φώτη μιλάμε καθημερινά. Έχουμε πολύ καλή επαφή και με έχει ενημερώσει για όλα όσα συμβαίνουν εδώ πέρα. Αυτά που έμαθα με έκαναν να ενθουσιαστώ περισσότερο και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ».

-Ποια είναι η γνώμη σου για τον Παναθηναϊκό του σήμερα;

«Είναι από τις πιο υγιείς ομάδες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Έχει αλλάξει επίπεδο και επανέρχεται στην κανονικότητά της. Όπως την είχαμε συνηθίσει τα περισσότερα χρόνια. Είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μακάρι να γίνει και η κατασκευή του νέου γηπέδου και από εκεί και έπειτα θα είμαστε πολύ καλά».



Source link