Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μια διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα που επηρεάζει τη μέρα σε βοηθά να έρθεις ευχάριστη επαφή με τις φιλοδοξίες σου. Λειτουργεί επισταμένως προς όφελος σου, διευκρινίζοντας τις προτεραιότητες σου και δείχνοντας τρόπους για να νιώσεις ενδυνάμωση.  Η αποφασιστικότητα σου να βελτιώσεις την υγεία ή την εργασία και τις συνήθειες σου είναι ισχυρή.  Μπορείς να σημειώσεις σημαντική πρόοδο στα έργα σου και αυτή μπορεί να είναι ακόμη και η πρώτη μέρα ενός νέου προγράμματος γυμναστικής ή διατροφής που υπόσχεται πολλά.  Αναζήτησε τρόπους για να μεταρρυθμίσεις, να ανακαινίσεις, να αναβαθμίσεις και αναδιοργανώσεις την εργασία σου, αντί  να ενδώσεις στο δέλεαρ των ολοκαίνουργιων έργων.

Ταύρος

Μπορεί να νιώθεις αποφασισμένη να συνδεθείς πιο βαθιά με προσωπικά ενδιαφέροντα, χόμπι και πιθανώς ακόμη και με ένα άτομο σήμερα, καθώς ο Ήλιος και ο Πλούτωνας κινούνται σε αρμονία. Η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της οικειότητας σου ενισχύει αυτό το θέμα.  Τα άτομα που συναντάς ή οι ιδέες σε κάνουν να κοιτάς τον κόσμο με νέους και συναρπαστικούς τρόπους.  Οι διελεύσεις τώρα είναι αναζωογονητικές χρησιμεύοντας  ως τονωτικό ή αναζωογονητικό για το πνεύμα σου.  Είναι πιο προφανές για σένα τι εμποδίζει την πρόοδο σου και έχεις την τάση να κάνεις σχέδια και να επινοείς στρατηγικές για καλύτερες προσεγγίσεις για την επίτευξη των στόχων σου.

Δίδυμοι

Σήμερα βρίσκεις επιπλέον ιδιαίτερο νόημα στις συνδέσεις που κάνεις ακόμα και στις πιο μικρές. Με μια διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα που επηρεάζει τη μέρα, έλκεσαι από προσπάθειες και ανθρώπους με μακροπρόθεσμες δυνατότητες.  Είσαι σε ένα πρακτικό πλαίσιο μυαλού που σε βοηθά να δεις τι πραγματικά είναι πολύτιμο και αξίζει τον κόπο σου και τι όχι.  Είσαι επίσης σε μεγαλύτερη επαφή με τον εαυτό σου και τις βαθύτερες επιθυμίες και φιλοδοξίες σου.  Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα οικογενειακά και οικιακά θέματα, αλλά η εργασία και οι σπουδές μπορεί επίσης να ωφεληθούν.  Αυτή η διέλευση διευκολύνει την εύρεση υποστηρικτών αν τους χρειάζεσαι.

Καρκίνος

Ο προϋπολογισμός, η αναθεώρηση και η απλοποίηση είναι όλα υπέρ σου σήμερα, με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα να κατευθύνονται προς μια αρμονική όψη.  Επίσης η Σελήνη κινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, ενισχύοντας την επιθυμία σου να είσαι χρήσιμη.  Μπορεί να  ανακατασκευάζεις παλιές ιδέες, να επισκευάζεις και να ανανεώνεις εξοπλισμό επικοινωνίας ή να συνδέεσαι με ανθρώπους και πληροφορίες που σε βοηθούν να πλησιάζεις τους στόχους σου.  Το να βλέπεις πιο ξεκάθαρα τις προβληματικές περιοχές ή να αντιμετωπίζεις αλήθειες μπορεί να οδηγήσει σε αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων και τεράστιες βελτιώσεις στα έργα ακόμη και τα σχέσεις σου.

Λέων

Η μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα, είναι δυναμωτική και αναζωογονητική. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες δεν είναι τόσο δροσερές αν και είναι ένα θετικό είδος έντασης. Ένα τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα λειτουργεί προς όφελος σου  και ενώ επηρεάζει άμεσα τις πρακτικές σου υποθέσεις σε βοηθά  προσωπικά, καθώς ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης σου και η επιρροή του Πλούτωνα προσθέτει λίγη περισσότερη επιρροή σ’ αυτό που έχεις κάνει ήδη για σένα.  Μπορεί να ανακαλύψεις δραστηριότητες και έργα που αξιοποιούν πλήρως τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου και αυτά μπορούν να παρουσιαστούν σήμερα πολύ όμορφα.

Παρθένος

Οδεύουμε προς ένα ενδυναμωτικό τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα και με τον Ήλιο στο ζώδιο σου, αυτή η αρμονική διέλευση είναι πολύ προσωπική.  Η επινοητικότητα σου σε βοηθά να μετατρέψεις κάτι παλιό σε κάτι νέο ή ένα αρνητικό σε θετικό.  Ο Πλούτωνας ο πλανήτης της μεταμόρφωσης σε ενθαρρύνει να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς.  Είσαι επίσης πιο ικανή να δεις τι χρειάζεται προσαρμογή και πιθανώς τι πρέπει να αφήσεις πίσω, για να νιώσεις πιο δυνατή να προχωρήσεις.  Οι δημιουργικές δραστηριότητες είναι ευνοϊκές και η τάση προς τη  αυτοβελτίωση ενισχύεται. Μπορεί ακόμη να βρεις ένα χαμένο ή πολύτιμο αντικείμενο ή να ανακαλύψεις έναν πόρο που ήταν ακριβώς κάτω από τη μύτη σου!

Ζυγός

Ενώ η μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 3ο οίκο σου σε ενθαρρύνει να διαφοροποιηθείς, η διέλευση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε βοηθά να συγκεντρωθείς.  Εξαιρετική ενέργεια είναι μαζί σου κυρίως για να αναγνωρίσεις την ανάγκη του να κάνεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, στο σπίτι ή μέσα σου. Μπορείς να βρεις χρήσιμους τρόπους για να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου κατάσταση. Εάν βασίζεσαι σε μια σημαντική ιδέα ή έργο, το ένστικτο σου είναι πιθανώς καλό, καθώς είναι σοφό να κρατήσεις τα πράγματα κρυφά προς το παρόν.  Η στρατηγική αποδίδει καρπούς για οικονομικές και οικιακές προσπάθειες γι’ αυτό είναι καλό που είσαι υπομονετική.

Σκορπιός

Νιώθεις πιο προσγειωμένη και ριζωμένη σήμερα και αυτό σε φέρνει σε καλή διάθεση.  Μπορεί να αναλάβεις ένα ζήτημα που σχετίζεται με μια ομάδα, ή μια φιλία σήμερα.  Σίγουρα οι δυνάμεις πειθούς σου είναι ισχυρές και είναι πιθανό να κερδίσεις κάποια αναγνώριση γι’ αυτό που κάνεις και πιθανώς γι’ αυτό που λες και πιστεύεις.  Η ικανή και αξιόπιστη φύση σου φαίνεται!  Οι σχέσεις με τους άλλους μπορούν να ενισχυθούν με επικοινωνίες που δείχνουν ότι ενδιαφέρεσαι.  Ειδήσεις ή ιδέες που ανταλλάσσονται τώρα,μπορούν να ανάψουν φωτιά και να σου δημιουργήσουν κίνητρα για να προχωρήσεις, να πετύχεις και να βελτιωθείς.

Τοξότης

Οι αμφίδρομες εποικοδομητικές αλληλεπιδράσεις και συνομιλίες σήμερα μπορούν να χτυπήσουν το στόχο.  Οι πρακτικές υποθέσεις ωφελούνται από το να αναγνωρίσεις το που λειτουργείς επιπόλαια ή κάνεις σπατάλη, είτε που θα μπορούσες τώρα να βάλεις την ενέργεια σου για το μεγαλύτερο όφελος.  Η φιλοδοξία σου αναδεύεται με τις σημερινές διελεύσεις. Η Σελήνη μετακινείτε στο ζώδιο σου,βγάζοντας σε από το προστατευτικό κέλυφος σου και ο Ήλιος με τον Πλούτωνα κατευθύνονται προς ένα τρίγωνο, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη σου σε αυτό που περιμένεις να πετύχεις στο μέλλον.

Αιγόκερως

Η μετακίνηση της Σελήνης σήμερα σου δίνει μια ποιότητα αποχώρησης, αλλά ένα τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που επηρεάζει την ημέρα προσθέτει ένα στρώμα προσανατολισμένο στο στόχο της ημέρας.  Λαμβάνεις μια κοσμική ώθηση για να διακλαδωθείς και να βιώσεις νέα πράγματα και ίσως σκέφτεσαι τρόπους να φέρεις αλλαγές στη ζωή σου.  Ενώ η πραγματοποίηση εσωτερικών αλλαγών είναι σημαντική το να πάρεις μια ή δυο ευκαιρίες μαθαίνοντας και εξερευνώντας πέρα από τα συνηθισμένα όρια σου, μπορεί επίσης να είναι τώρα συναρπαστικό. Αναγνωρίζεις τα οφέλη της μάθησης ή της έκφρασης περισσότερο για να προωθήσεις τα ενδιαφέροντα σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη κινείται σε μια φωτεινή περιοχή του χάρτη σου σήμερα και ελκύεσαι από χαλαρές καταστάσεις και ανθρώπους. Ωστόσο ένα τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπαίνει στο παιχνίδι, ενθαρρύνοντας μια βαθύτερη σύνδεση με τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σου.  Η ανάγκη για ανάπτυξη, βελτίωση και προτεραιότητα ενισχύεται όσο προχωρά η μέρα!  Θα μπορούσες να νιώσεις πιο δυνατή μέσα από τις οικείες σχέσεις ή τα έργα πάθους σου.  Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναλάβεις την ευθύνη και να αξιοποιήσεις το εσωτερικό θάρρος σου.  Μπορεί να αντιμετωπίζεις ένα φόβο, να εγκαταλείψεις μια κακή συνήθεια ή να ορκιστείς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου.

Ιχθύες

Οι προσπάθειες για την ενίσχυση μιας συνεργασίας μπορεί να ανταμειφτούν σήμερα και η υπέρβαση των ορίων μόνο με ένα άγγιγμα, μπορεί να οδηγήσει  σε εντυπωσιακά αποτελέσματα.  Με τον Ήλιο στον τομέα της συνεργασίας σου να οδεύει σε μια καλή σχέση με τον Πλούτωνα, μπορεί να αισθάνεσαι ότι σε υποστηρίζουν ή σου δίνουν κίνητρα οι άλλοι και οι σχέσεις σου.  Οι κοινωνικές υποθέσεις σου παίρνουν ώθηση.  Είναι επίσης μια καλή στιγμή για προσοχή στην εργασία, την υγεία και την εκπαίδευση.  Αυτή η ενισχυτική διέλευση σε ενθαρρύνει να εστιάσεις σε πράγματα που έχεις ήδη. Είναι ικανοποιητικό να γνωρίζεις ότι κάποιος υποστηρίξει τις φιλοδοξίες σου.

 



Source link