Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η συνεργασία με άλλους φέρνει ανταμοιβές στη δουλειά αυτές τις μέρες ή εστιάζεις στη βελτίωση των καθημερινών σου υποθέσεων, κάνοντας τη ζωή σου πιο ευχάριστη. Η Αφροδίτη διέρχεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου μέχρι τις 8/11 και έχεις την τάση να κάνεις ότι μπορείς για να κάνεις τις εργασίες και τις δουλειές σου ευχάριστα. Είναι ένας πολύτιμος κύκλος και φέρνει αρμονία στην καθημερινότητα σου ή περισσότερη απόλαυση στην επιδίωξη υγείας και ευεξίας. Μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος καλύτερων σχέσεων με την υγειονομική περίθαλψη, τους υπαλλήλους ή τους συναδέλφους.

Ταύρος

Οι επόμενες βδομάδες φέρνουν νέα ενέργεια στην ερωτική σου ζωή, με την Αφροδίτη να διασχίζει τον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας σου. Όχι μόνο μοιράζεσαι τη στοργή σου πιο ελεύθερα, αλλά λαμβάνεις επίσης αγάπη και φιλοφρονήσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για ρομαντισμό, ραντεβού, χόμπι, αυτοέκφραση και αναψυχή. Η προσωπική σου απήχηση βρίσκεται σε ανοδική πορεία και η επιθυμία σου να εκφραστείς δημιουργικά είναι ισχυρή. Σήμερα η επιθυμία σου για εκτίμηση και θαυμασμό από τους άλλους είναι τόσο έντονη που σε κάνει ευάλωτη στις εναλλαγές διάθεσης.

Δίδυμοι

Υπάρχει περισσότερη προστατευτική ενέργεια στην ερωτική σου ζωή αυτές τις μέρες με την Αφροδίτη να διέρχεται στον ηλιακό 4ο οίκο σου. Μπορεί επίσης να έχεις μια φυσική ώθηση για περισσότερη αρμονία, άνεση, ομορφιά και ισορροπία στο περιβάλλον του σπιτιού και της οικογενειακής σου ζωής. Τα θέματα ακίνητης περιουσίας θα μπορούσαν τώρα να είναι ευνοϊκά. Η ασφάλεια, η άνεση και η οικειότητα γίνονται ιδιαίτερα σημαντικά για εσένα, επηρεάζοντας όχι μόνο την ερωτική σου ζωή, αλλά και τις συνήθειες δαπανών και τις ψυχαγωγικές σου αναζητήσεις.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη να διασχίζει τον ηλιακό 3ο οίκο σου, απολαμβάνεις περισσότερη ευχαρίστηση στις καθημερινές σου υποθέσεις, συνδέεσαι με φίλους, εξερευνάς ψυχικά ενδιαφέροντα και θέματα ή μαθαίνεις νέα πράγματα. Έχεις βγει από ένα μακρύ κύκλο της Αφροδίτης δίνοντας έμφαση στη σταθερότητα και την ασφάλεια στις κοινωνικές και ερωτικές σου σχέσεις. Τώρα βρίσκεσαι σε μια
πιο κοινωνική, περίεργη και ομιλητική φάση μέχρι τις 8/11. Προσφέρεις περισσότερη γοητεία και διπλωματία στις επικοινωνίες σου.

Λέων

Η Αφροδίτη μόλις πρόσφατα έφυγε από το ζώδιο σου μετά από μια παρατεταμένη διαμονή και τώρα ευλογεί τον ηλιακό 2ο οίκο σου μέχρι τις 8/11. Είσαι σε καλύτερη θέση να απολαύσεις τον εαυτό σου χωρίς αυτοσυνειδησία. Η εστίαση είναι στη δημιουργία των πόρων σου τις επόμενες βδομάδες. Η αγάπη αφορά περισσότερο την ασφάλεια και άνεση και οι στοργές σταθεροποιούνται, καθώς εκτιμάς τις απλούστερες απολαύσεις. Το να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους μπορεί να είναι ένας τρόπος για να ενισχύσεις την επιχείρηση σου ή το εισόδημα σου και οι σχέσεις που ήδη υπάρχουν μπορούν να ωφεληθούν από σταθερότερη ενέργεια. Οι σημερινές
ενέργειες είναι καλές για ιδιαίτερη προσοχή στην πρακτική πλευρά της ζωής σου.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και μπορείς να εμπνευστείς και να παρακινηθείς. Γεμίζεις με νέες ιδέες και καλά συναισθήματα και πιστεύεις στον εαυτό σου. Η Αφροδίτη έχει περάσει αρκετό χρόνο στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και μπορεί να έχεις κρατήσει τα συναισθήματα ή τις στοργές σου μακριά και ιδιωτικά. Τα δικά σου πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά τονίζονται και παρατηρούνται. Υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στην ευχαρίστηση, την ευγένεια και την αγάπη στη ζωή σου. Η φυσική σου γοητεία αναδύεται για να τη δουν όλοι. Είσαι επίσης πιο ξεκάθαρη για τα συναισθήματα σου και πιο εκφραστική και ανοιχτή.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον ηλιακό 12ο οίκο σου, εξερευνάς τα συναισθήματα σου χαλαρώνοντας με την ανάλυση τους. Μπορεί να είναι μια όμορφη περίοδος για να απολαύσεις κάποιο χρόνο διακοπής. Μπορεί να υπάρχει κάποιο μυστήριο στην ερωτική σου ζωή, τα συναισθήματα και τις στοργές σου κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μπορεί να στοχεύσεις στο να απελευθερώσεις παλιές ή
ξεπερασμένες συμπεριφορές και να ανοίξεις χώρο, έτσι ώστε νέες εμπειρίες να προστεθούν στη ζωή σου. Μπορεί να είσαι πιο προσεκτική σχετικά με τις συνδέσεις και τις αγορές σου. Ωστόσο η μέρα σου επιτρέπει μια συναισθηματική αποτοξίνωση.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη να διασχίζει τον τομέα της φιλίας σου μέχρι τις 8/11, η διάθεση σου μαλακώνει και μπορείς να απολαύσεις ειδικές εκδηλώσεις ή συναισθήματα για φίλους και δίκτυα. Αυτή η διέλευση είναι ενισχυτική και γίνεσαι πιο ειλικρινής και ελκυστική. Το να δώσεις στο εαυτό σου και στους φίλους σου ελευθερία και συναισθηματικό χώρο αξίζει ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή. Είσαι πιο πρόθυμη απ’ ότι συνήθως να προσαρμοστείς, να αλλάξεις και να αναπτυχθείς με άλλους και λιγότερο πιθανό να τηρήσεις τα παλιά πρότυπα. Οι ενέργειες του σήμερα είναι καλές για μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση στα σχέδια και τις σχέσεις σου.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη να διασχίζει τον τομέα της καριέρας και της φήμης σου, μπορεί να υπάρξουν κοινωνικές ή ρομαντικές ευκαιρίες μέσω επιχειρηματικών ή επίσημων λειτουργικών. Προσφέρεις έναν πιο φιλικό τρόπο στις επαγγελματικές ή δημόσιες συναλλαγές σου. Μπορεί να απολαμβάνεις περισσότερο τη δουλειά και τις ευθύνες σου κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για τόνωση της φήμης ή πιο ευχάριστες συνδέσεις. Μέχρι τις 8/11 θα μπορούσες να διαπραγματευτείς με μεγαλύτερη ευκολία. Με τη Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα, η ικανότητα σου να αναλαμβάνεις την ευθύνη είναι ισχυρή.

Αιγόκερως

Θα μπορούσες να νιώσεις ότι τα συναισθήματα ή οι στοργές σου αναδύονται στο φως αυτές τις μέρες, τώρα που η Αφροδίτη κινείται στον τομέα του πνεύματος σου μετά από μια παρατεταμένη παραμονή στον ηλιακό 8ο οίκο σου. Οι άλλοι εκτιμούν πιο εύκολα τις φυσικές σου ιδιότητες τις επόμενες εβδομάδες. Σε ελκύουν οι άνθρωποι, η ψυχαγωγία, η τέχνη και οι σπουδές που τροφοδοτούν το μυαλό και το πνεύμα σου. Είναι λιγότερο πιθανό να καθυστερήσεις ή να ασχοληθείς με πράγματα ή να τα σκεφτείς υπερβολικά, καθώς αγκαλιάζεις τη στιγμή και εκφράζεσαι ή ενεργείς σύμφωνα με τα συναισθήματα σου.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη να διέρχεται τώρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου, ενδιαφέρεσαι λιγότερο για την επιφάνεια των πραγμάτων στις σχέσεις σου και έχεις την τάση να σκάβεις βαθύτερα αναζητώντας απαντήσεις. Αυτός ο κύκλος διαρκεί μέχρι τις 8/11 και ενισχύει τη σεξουαλικότητα, τα οικονομικά και την κατανομή της εξουσίας. Οι αλληλεπιδράσεις είναι πιο σύνθετες και περίπλοκες, αλλά και πιο απορροφητικές. Οι βαθύτερες σχέσεις ή τα βαθιά έργα είναι πιο ελκυστικά και ανταμείβουν περισσότερο απ’ το συνηθισμένο. Η σύναψη ειρηνικών συμφωνιών για τα χρήματα μπορεί να είναι ένα μπόνους τις επόμενες βδομάδες.

Ιχθύες

Είσαι σε ένα κύκλο της Αφροδίτης που ενισχύει την κοινωνική σου ζωή και τις σχέσεις σου. Είναι μια δυνατή περίοδος για να προσελκύσεις και να βελτιώσεις τις στενές σχέσεις σου. Είσαι πιο φιλική και ανοιχτή και είσαι σε θέση να κάνεις μια νέα αρχή στον τομέα των σχέσεων. Με τη σειρά τους οι άλλοι είναι πιο πιθανό να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν. Οι ειρηνευτικές προσπάθειες
είναι επιτυχείς και τα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα μπορεί να είναι ιδιαίτερα γοητευτικά. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο αντίθετο σου ζώδιο και εναρμονίζεται με το Δία, βοηθώντας σε να συνδεθείς με ικανοποιητικούς τρόπους.

 



Source link