Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πρεμιέρα για τη Φαίη Σκορδά και το Fay’s Time: «Δύσκολο καλοκαίρι, δύσκολη εβδομάδα»


Στις 11:50 ακριβώς η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ με την ανανεωμένη εκπομπή της με τίτλο «Fay’s Time».

Η παρουσιάστρια, εμφανώς συγκλονισμένη με όσα συνέβησαν στην Θεσσαλία και τη Μαγνησία με τις πλημμύρες, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, εκφράζοντας τις σκέψεις της.

«Καλημέρα σε όλους, καλημέρα ομαδάρα! Πρόλαβα να πω καλημέρα. Έχουμε αλλαγή στην ώρα σε αυτή την εκπομπή, αλλάξαμε και τον τίτλο. Fay’s Time πια είναι ο τίτλος της εκπομπής. Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά, μια μεγάλη αγκαλιά, ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, πάρα πολύ δύσκολη αυτή η εβδομάδα. Εμείς είμαστε εδώ, μια συντροφιά μαζί σας να κάνουμε παρέα με μια καινούργια ομάδα» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Η σκέψη μας παρότι είμαστε εδώ όπως για όλους μας που συνεχίζουμε την καθημερινότητά μας, η καρδιά μας, η ψυχή μας, η αγάπη μας, η αγωνία μας, η προσευχή μας κυρίως είναι στους συνανθρώπους μας στον θεσσαλικό κάμπο. Είναι οι εικόνες, το πένθος, οι άνθρωποι που χάσαμε, είναι οι αγνοούμενοι, είναι οι καταστροφές, τα ζώα που χάθηκαν, η επόμενη μέρα; Πώς μπορείς να συνεχίσεις; Ξυπνάμε κάθε πρωί με αγωνία, με τρόμο, με φόβο, πια. Συγχαρητήρια στις οικογένειες και τους ανθρώπους που είναι πάντα κοντά στους συνανθρώπους μας» τόνισε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε τους νέους συνεργάτες της στο Fay’s Time, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, Μαρία Φραγκάκη και Μάρτζυ Λαζάρου, Αλέξανδρο Κατσαρίδη και Άγγελο Βουράκη.



Source link