Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πογέτ: «Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται τον Μάρτιο, δεν έχει σημασία αν προκριθώ ή όχι»


 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα “LiveScore” και τόνισε – μεταξύ άλλων – πως ανεξάρτητα με το αν η Εθνική προκριθεί στο Euro 2024, στο συμβόλαιο του δεν υπάρχει επέκταση.

Ο Γκουστάβο Πογέτ παραχώρησε δηλώσεις ξεκαθαρίζοντας την θέση του όσον αφορά την λήξη ή την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ”γαλανόλευκο” πάγκο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέφερε πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2024 και ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η συμφωνία με την ομοσπονδία δεν εμπεριέχει πουθενά τον όρο της επέκτασης αν πραγματοποιήσει τον στόχο της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024. Ο Πογέτ έχει στα χέρια του μερικές προτάσεις όσον αφορά το μέλλον του, μεταξύ άλλων και αυτή της Εθνικής Ιρλανδίας, με τον ίδιο να αφήνει ”ανοιχτό” αυτό το ενδεχόμενο.

Οι δηλώσεις του:

«Αν μιλάς πολύ, σε κατηγορούν, αλλά προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται τον Μάρτιο. Δεν έχει σημασία αν προκριθώ ή όχι γιατί δεν υπάρχει επέκταση. Τελειώνουν τα προκριματικά και τέλος.

Λέγαμε όταν είσαι παίκτης, έξι μήνες απομένουν στο συμβόλαιό σου και μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για δουλειά. Είναι ένα ενδεχόμενο η Ιρλανδία. Να με συμπαθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μου. Αυτό είναι διαφορετικό θέμα. Τους έδωσα συγχαρητήρια γιατί η ατμόσφαιρα ήταν θεαματική. Το μέλλον θα δείξει».//ΜΛ



Source link