Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Ποτσέκο είπε στον Πάρις Λι να μπει στα τελευταία τρία λεπτά και αυτός… αρνήθηκε


 

Η Βιλερμπάν σημείωσε την πρώτη της νίκη στην Euroleague, με τον Ιταλό τεχνικό στις δηλώσεις του να αναφέρει την ξεχωριστή στιγμή με τον Αμερικανό γκαρντ.

Η ομάδα του Τζιανμάρκο Ποτσέκο έφτασε πολύ κοντά στην νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια. Ωστόσο, ”έσπασε” το… ρόδι εχθές (2/11) στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας (91-88).

Ο Ιταλός προπονητής προχώρησε σε δηλώσεις μετά την λήξη της αναμέτρησης και μεταξύ άλλων, σχολίασε την στιγμή που ζήτησε από τον Πάρις Λι να σηκωθεί από τον πάγκο και να μπει στον αγώνα, με τον ίδιο να του απαντά αρνητικά, καθώς εκείνη την δεδομένη στιγμή του αγώνα η Βιλερμπάν είχε το “μομέντουμ” του παιχνιδιού και ο Αμερικανός γκαρντ θεώρησε πως δεν χρειάζεται να ρισκάρουν με την αλλαγή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις 

«Δεν με νοιάζει η πρώτη μου νίκη στην Ευρωλίγκα ως προπονητής. Κάτι απίστευτο συνέβη απόψε. Θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, φώναξα τον Πάρι Λι. Ήθελα να τον βάλω στο παρκέ για την επίθεση του. Τον χρειαζόμασταν στην επίθεση εκείνη τη στιγμή, αλλά στην άμυνα παίζαμε εκπληκτικά Με κοίταξε και έκανε έκανε μία γκριμάτσα. Είσαι σίγουρος; μου είπε. Τι θέλεις να κάνεις, του απάντησα με ερώτηση. Άστους να παίξουν, μου είπε! Αυτό είναι πιο σημαντικό για μένα. Να χτίζουμε αυτήν την ατμόσφαιρα, αυτές τις σχέσεις στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών. Σημαίνει πολλά για μένα. Αυτό το σημάδι είναι απίστευτο. Νιώθω πραγματικά χαρούμενος». //ΜΛ.





Source link