Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πεντάρα με… υπογραφή Μπερνάρ – www.ertsports.gr


 

Οι “πράσινοι” επικράτησαν 5-0 του Παναιτωλικού εκτός έδρας με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει χατ-τρικ και να βάζει τη δική του σφραγίδα στην αναμέτρηση τη 4ης αγωνιστικής της Super League.

O Παναθηναϊκός πέτυχε σημαντική νίκη με 5-0 επί του Παναιτωλικού, με τον Μπερνάρ να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα πετυχαίνοντας χατ-τρικ και φτάνοντας τα τέσσερα τέρματα, όντας ο πρώτος σκόρερ των “πρασίνων”. Έτσι, έκαναν το απόλυτο στο πρωτάθλημα και τώρα στρέφουν το… βλέμμα στο ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. 

Ο αγώνας: 

Με… φόρα μπήκε ο Παναθηναϊκός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο οποίος έδειξε από νωρίς τη διάθεση να πιέσει, με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να βγει στην κόντρα. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 11ο λεπτό, με τον Ιωαννίδη να βρίσκει τον Παλάσιος, εκείνος να βρίσκει τον Βιλένα και ο τελευταίος να μην τελειώνει τη φάση. Στο 13ο λεπτό, ο Μπερνάρ άνοιξε το σκορ, μετά το γύρισμα του Χουάνκαρ για τον Βραζιλιάνο που έκανε το σουτ και νίκησε τον Καπίνο για το 1-0. Οι Αγρινιώτες προσπάθησαν να βγουν μπροστά μετά το τέρμα που δέχθηκαν, όμως οι πράσινοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ο Παναιτωλικός πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, στο 23ο λεπτό, με τον Πέρεθ να κάνει το σουτ, τον Μάγκνουσον να σταματά την προσπάθειά του και τον Μπρινιόλι να μπλοκάρει. Έπειτα, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έψαξε και δεύτερο τέρμα, με τον Παλάσιος να σουτάρει και να στέλνει τη μπάλα άουτ. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, το “τριφύλλι” κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του. Στο 45ο λεπτό, ο Ιωαννίδης πάσαρε στον Παλάσιος, αυτός έκανε τη σέντρα, ο Βιλένα έκανε την κεφαλιά και τροφοδότησε τον Ιωαννίδη που με τακουνάκι έδωσε στον Μπερνάρ, ο οποίος με σουτ, έγραψε το 2-0.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με φόρα και στο δεύτερο μέρος, με τον Μπερνάρ να εκτελεί το φάουλ, τον Μάγκνουσον να κάνει την κεφαλιά και τον Καπίνο να διώχνει εντυπωσιακά. Η απάντηση του Παναιτωλικού ήρθε άμεσα, με τον Τορεχόν να κάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα άουτ, ενώ στο 55′ απείλησε ξανά με τον Χουάνπι να εκτελεί το φάουλ και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι, ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο μέρος και προσπάθησαν να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός όμως, τριπλασίασε τα τέρματά του στο 64ο λεπτό, με τον Μπερνάρ να εκτελεί εύστοχα το φάουλ αριστερά έξω από την περιοχή και να πετυχαίνει χατ-τρικ, φτάνοντας τα τέσσερα τέρματα ως ο πρώτος σκόρερ του “τριφυλλιού”. Οι Αγρινιώτες θέλησαν να απαντήσουν στη συνέχεια, με τον Καρέλη να πατά στην αντίπαλη περιοχή, να κάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 85ο λεπτό ο Σπόραρ έπεσε στον αγωνιστικό χώρο μετά το μαρκάρισμα του Σενγκέλια, με τον VAR να δείχνει πέναλτι. Ο Αϊτόρ ανέλαβε την εκτέλεσή του, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και επέστρεψε στα… γκολ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν… έσβησε εκεί. Στα τελευταία λεπτά έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Βιλένα να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια η προσπάθεια του Βέρμπιτς πέρασε άουτ. Ο Μάγκνουσον μετέτρεψε σε… θρίαμβο τη νίκη του Παναθηναϊκού, πετυχαίνοντας 5ο τέρμα στην εκπνοή με το κεφάλι.

Γκολ: – / 13′, 45’+1′, 65′ Μπερνάρ, 86′ Αϊτόρ, 90’+3′ Μάγκνουσον
Κίτρινες: 63′ Μαλής / 47΄Πέρεθ
Κόκκινες:
Δοκάρι: 90′ Βιλένα

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Λιάβας (56′ Ντουάρτε), Μαλής, Οικονόμου, Ντουάρτε, Τορεχόν, Τσιγγάρας (46′ Χουάνπι), Πέρες, Μπαλντασάρα, Ντίας, Καρέλης.

Παναθηναϊκός (Iβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Πέρεθ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βιλένα, Ιωαννίδης.

 

 



Source link