Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΠΑΣΟΚ για την ομιλία Μητσοτάκη: «Εμφανίστηκε ανέτοιμος να παρουσιάσει λύσεις για τους πληγέντες της Θεσσαλίας»

«Εμφανίστηκε απόψε ενώπιον των πολιτών ανέτοιμος να παρουσιάσει λύσεις για τους πληγέντες της Θεσσαλίας και προσποιούμενος τον “εκσυγχρονιστή” που παρέλαβε καμένη γη… από τον εαυτό του», αναφέρει το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ, ενώ σημειώνει: «… Χρειάζεται επειγόντως ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης, κάτι που η κυβέρνηση είναι αδύναμη να εκπονήσει».

Κάνοντας λόγο για λεκτικά πυροτεχνήματα, υποστηρίζει πως κ. Μητσοτάκης βάλθηκε να πείσει ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων μεταρρυθμίσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ας του θυμίσουμε ότι είναι πέντε χρόνια πρωθυπουργός, διάστημα κατά το οποίο οι αυξήσεις του 2024 σε μισθωτούς και συνταξιούχους έχουν ήδη εξανεμισθεί λόγω της ακρίβειας και η χώρα είναι πρωταθλήτρια στη φοροδιαφυγή λόγω της δικής του αβελτηρίας» ,τόνιζε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο σχόλιο του.

Υπογραμμίζει ακόμη πως ο πρωθυπουργός «ξιφουλκεί» κατά του προγράμματος «Ηρακλής» που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θεσμοθέτησε, την ώρα που χιλιάδες δανειολήπτες βρίσκονται υπό την απειλή των πλειστηριασμών, και καταλήγει:

«Δεν υπάρχει πια φύλλο συκής για την αποτυχία του “επιτελικού” κράτους και του “πολυδιάστατου” αποσυντονισμού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link