Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό Λάρισας

Παρουσιάστηκε το μεσημέρι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λάρισα, ενώ αύριο το απόγευμα, Παρασκευή 5 Μαίου θα εγκαινιαστεί το εκλογικό κέντρο επί της οδού Κύπρου 77.

Στην σημερινή εκδήλωση παρέστησαν κι οι 11 υποψήφιοι βουλευτές της εκλογικής Περιφέρειας Λάρισας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εν συντομία την πορεία τους.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας κ. Ηλίας Σουφλιάς στον χαιρετισμό του και καλωσόρισμα των υποψηφίων σημείωσε: “Η ηγεσία του κόμματος επέλεξε μεταξύ πολλών προσώπων, οι οποίοι είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να αγωνιστούν για τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για το νομό Λαρίσης” και εξέφρασε την αισιοδοξία του για δυναμική εντεκάδα “που θα σχεδιάσει το μέλλον των παιδιών μας”.

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου
ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του Κωνσταντίνου
ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αχιλλέα
ΜΠΙΖΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του Νικολάου
ΝΤΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου
ΠΑΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του Γεωργίου
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Δημητρίου
ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ του Παντελή
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΦΡΟΣΩ) του Χρήστου
ΧΑΤΖΗΣΑΛΑΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου

Μεταξύ άλλων ο κ. Σουφλιάς σημείωσε οτι “τα 4 χρόνια που πέρασαν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιμετώπισε ιδιαίτερες κρίσεις που καμία άλλη κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε. Παράλληλα υλοποίησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος που είχε εξαγγελθεί το 2019. Ο νομός μας, πέρα από όλα τα υπόλοιπα τα οποία αντιμετώπισε όλη η χώρα, αντιμετώπισε θεομηνίες, σεισμό, παγωνιές με επιτυχία. Στη νέα τετραετία που έρχεται, αυτή η επίλεκτη εντεκάδα θα σταθεί στο πλευρό του Λαρισαίου πολίτη και με οδηγό το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα εργαστεί ώστε οι προκλήσεις που αφορούν το μέλλον του νομού μας να υλοποιηθούν. Ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του νόμου τους ευχαριστώ, τους συγχαίρω για την παρουσία τους και τη διάθεσή να προσφέρουν και εύχομαι σε όλους καλό αγώνα υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας».





Source link