Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κ. Βλαχάκης: Δεν θέλουμε την κανονικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους νέους

Το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ παρουσίασε, σε νέους και μη, ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Βλαχάκης, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο εκλογικό κέντρο του κόμματος, στη Λάρισα.

Οι νέοι ως 30 ετών μεγαλώσαμε μέσα σε διαδοχικές κρίσεις κι αυτό δημιουργεί συχνά απαξίωση της πολιτικής, αδράνεια και απογοήτευση, αλλά και στην αποχή από τη συλλογική δράση. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ως κανονικότητα την κανονικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, της εργασιακής ζούγκλας, της ανεργίας, ειδικά στους νέους, όπου η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια. Η πιο εύκολη επιλογή για έναν νέο άνθρωπο είναι να παίρνει το αεροπλάνο και φεύγει στο εξωτερικό. Εμείς δε μπορούμε να δεχτούμε αυτή την κανονικότητα που δεν χωράει τους νέους ανθρώπους στη χώρα, σε μια χώρα που δεν αφήνει χώρο στους νέους να δημιουργήσουν και να παράξουν. Δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτή την κανονικότητα και γι αυτό το δικό μας πρόγραμμα εστιάζει σε ένα συνολικό πλαίσιο που θα δίνει ελπίδα και προοπτική στους νέους για να μπορούν να μένουν στη χώρα μας” επισήμανε ο κ. Βλαχάκης.

Κ. Βλαχάκης: Δεν θέλουμε την κανονικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους νέους

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει συνολική πρόταση για τη νέα γενιά που ξεκινά από το ζήτημα της εργασίας, της στέγασης, της Παιδείας, ανέφερε ο κ. Βλαχάκης εξειδικεύοντας τα μέτρα και τις ρυθμίσεις στις οποίες θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όταν εκλεγεί κυβέρνηση τόνισε ο γραμματέας της νεολαίας του κόμματος.





Source link