Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Παραιτήθηκε και ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου




ΑΓΙΑΞ



Οι παίκτες του Άγιαξ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", Άμστερνταμ | Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023
Οι παίκτες του Άγιαξ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα”, Άμστερνταμ | Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023
AP

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Άγιαξ, Πιερ Έρινχα, υπέβαλε την παραίτησή του και αποχωρεί εντός των ημερών, εντείνοντας το χάος στον σύλλογο.

Το χάος στον Άγιαξ γιγαντώνεται καθημερινά, αφού την αποχώρηση του διευθυντή ποδοσφαίρου, Σβεν Μίσλιντατ, διαδέχεται η παραίτηση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου, Πιερ Έρινχα.

Ο παράγοντας του “Αίαντα” αφήνει από το αξίωμα του προέδρου αλλά και την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ, με την παραίτησή του να ενεργοποιείται τυπικά στις 2 Οκτωβρίου.

“Ειδικά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, νομίζω ότι πρέπει να είσαι εκεί. Αλλά δεν είμαι κουφός στην κριτική και δεν είμαι τυφλός στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα ο Άγιαξ. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισα να κάνω χώρο για έναν νέο πρόεδρο. Έχω δουλέψει σκληρά για τον σύλλογο. Θα συνεχίσω να ακολουθώ τον Άγιαξ ως φίλαθλος και ελπίζω ότι η αγωνιστική απόδοση σύντομα θα επιστρέψει στο επίπεδο που επιθυμεί ο Άγιαξ”, δήλωσε.

Η παραίτησή του γνωστοποιήθηκε έπειτα από τη βαριά ήττα με 0-4 από τη Φέγενορντ σε… δύο δόσεις, λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οργανωμένοι του “Αίαντα” στο Klassieker της Κυριακής.

Σημειώνεται ότι ο Έρινχα ήταν το δεύτερο όνομα του οποίου την κεφαλή ζητούσαν επί πίνακι οι οργανωμένοι του Άγιαξ, ύστερα από εκείνο του Μίσλιντατ.

Στη σχετική ανακοίνωσή τους το βράδυ της Τρίτης γνωστοποίησαν και τα υπόλοιπα ονόματα που επιθυμούν την αποχώρησή τους, προειδοποιώντας για νέες διακοπές στους αγώνες της ομάδας.

Αυτά είναι των Χεορχέτε Σχλικ (μέλος του ΔΣ), Ανέτε Μόσμαν (μέλος του ΔΣ), Μάουριτς Χέντρικς (αθλητικός διευθυντής) και Γιαν φαν Χαλστ (υπηρεσιακός εκτελεστικός διευθυντής και μέλος του ΔΣ).



Source link